Att jag valde att komma ut som Piratpartist berodde framför allt på att jag ville försöka motverka debatten som förminskande ökningen av piratpartister med argument om att det var för enkelt att bli medlem. Många andra tänkte samma tanke och det har varit en strid ström med outande. Men utspridda över nätet märks det ju inte hur många vi är.

Så jag drog ett mail till Opassande-Emma som i sin tur spelande in Nikke Lindqvist. Nikke satte tänderna i det direkt och har börjat bygga och snickra. Piratpartister.se är född.

Nu börjar det ta sig, även om det är mycket kvar som vi vill få på plats. Skriver ändå om det redan nu för att få in fler namn. Hör av dig om du har skrivit en bloggpost om att, och gärna varför, du valde att bli medlem i Piratpartiet.

BTW, vi tar tacksamt emot tips på andras bloggposter också, eller tidningsartiklar, eller whatever. Det som räknas är att det är riktiga människor som tydligt uttalar att de är medlemmar i Piratpartiet.

Not: Det här initiativet är inte skapat av piratpartiet, det är inte sanktionerat av dem, och de har ingen del i bygget. Vi tre som ligger bakom gör det helt i egenskap av privatpersoner, så det ska inte heller blandas ihop med vår övriga verksamhet.

Not: Jag vet att det varit lite slagsida den senaste tiden. Det har blivit mycket Piratpartiet och The Pirate Bay. Det kommer att bli bättre balans framöver, mer av alla mina andra hjärtefrågor. Tack för att du hänger med!