#SSWC – the book

Det behöver väl knappast sägas vad Sweden Social Web Camp var, hur det kändes, och hur tacksamma vi är för att Tomas satte det här projektet i sjön. Det var en fantastisk upplevelse.

Vi var några stycken som tyckte att det förtjänade ett alldeles extra tack, och här ser du resultatet. Minnenas television, med Scoutledare Wennström.

Det blir mycket fokus på Tomas här, men vårt stora och hjärtliga tack gäller såklart hela crew. Ni var alla helt fan-ta-mig-tastiska. De som fick det att hända:

Måns AdlerCecilia AhlbäckBjörn FalkevikKristin HeinonenAnna OscarssonPeter RosdahlAxel WennströmTomas WennströmGitta Wilén samt Pehr Andersson och all personal på Tjärö.

Tomas & crew tackas flitigt på Twitter #SSWC.

Boken är sammanställd av Axel Andén, Joakim Jardenberg, Anders Mildner, Sofia Mirjamsdotter och Pelle Sten.

Den är bara ”tryckt” i ett ex, och överlämnad till Tomas, men den finns att hämta som pdf (20MB). @pelles klurar på lösningar för att sälja tryckta ex. Återkommer. Finns också som smakprov.

Psst, en kul grej om du själv vill dela något av Tomas minnen. Djuplänkar på Youtube. Tex, för att tycka lite extra bra om kabel-Björn kan du länka så här: http://www.youtube.com/watch?v=k40mDvPcw6M#t=0m57s (sista delen anger minuter och sekunder in i filmen)

8 thoughts on “#SSWC – the book”

  1. Pingback: Att minnas
  2. Pingback: Att minnas
  3. Vill du själv ha SSWC-boken på ditt soffbord? Mejla postadress och telefonnummer till [email protected] så berättar jag om hur du ska betala.
    Det är en inbunden bok på 68 sidor med formatet 28×21,5 cm, och priset är 857 kronor.

    Reply

Leave a Reply