Sweden social web camp – ännu ett fantastiskt möte

Fantastiskt, helt enkelt. Nyss hemkommen från Sweden Social web camp 2009, och jag har inte alls hunnit samla alla intryck än. Men jag måste ändå uttrycka min totala fascination över de otroliga möten som skapas i den svenska webbsfären. Förra åretI januari såg Ted Valentin till att vi upplevde födelsen av 24 hour business camp som jag beskrev som det bästa jag varit med om. Och nu var det Tomas Wennström som fick en idé om att ”ett gäng väl kan samlas på en camp i sommar”. Det slutade med att 286 personer slöt upp på en avlägsen ö i Blekinges skärgård. Sweden social web camp var född. Och igen skapades magi.

Foto: min iPhone
Foto: min iPhone

Storytelling runt lägerelden. Det blir inte mer inspirerande än så här. Det skulle isf vara att möta en intresserad och smart publik på en klippa med utsikt över havet…

Foto: Emanuel Hallklint
Foto: Emanuel Hallklint

Mycket kommer att sägas och berättas om #sswc, och jag återkommer med mer kött på benen. Måste bara landa. Jag listade en hel samling länkar i en temapost igår, klicka runt bland dem så längt. More to come.

Uppdatering: Anders Frick var snabbt ute med gruppbilden. Kolla in, vilket gäng!

18 thoughts on “Sweden social web camp – ännu ett fantastiskt möte”

Leave a Reply