Tack för det, Bredbandsbolaget

Den minnesgode minns kanske min efterlysning av en ny skylt till mitt KONTOR. Tyvärr var de klassiska skyltarna slut, men hjältarna på Bredbandsbolaget var inte rådlösa. Så man tryckte upp en ny version helt enkelt. Kudos!

Kontor2

Fantastiskt bra jobbat. Men jag är ju lite kräsen, och de nya skyltarna kändes inte lika mycket jag. Det är mer vanliga klistermärken/stickers, och inte den coola ”filtiga” original-varianten. Så min envisa fru lyckades fixa en originalskylt (bara lätt begagnad), och sedan fick jag en till från en god nätkamrat. Så min maskin ser ut som ska nu igen.

Men det betyder också att jag har ett koppel klistermärken över. Vill du har en? Hojta isf, så tar jag med mig till nästa gång vi ses.

7 thoughts on “Tack för det, Bredbandsbolaget”

  1. Hojt!
    ;-)
    Lagmark känns väl som en rimlig plats att ses – om vi inte ses här i Tjockhult!

    Reply

Leave a Reply