Tillfälligt avbrott: upprop till gammelmedia!

Om du inte är medlem i tidningsutgivarna och inte tillhör det som jag kärleksfullt kallar för gammelmedia så kan du sluta läsa nu. Du får se det här som ett reklamvbrott.

Nästa vecka är det slutseminarium för projektet ”Unga Vuxna” som drivits av TU. Mycket bra har kommit ut av det arbetet, men det är i dialogen som det verkligen börja rocka. Därför är det trist att se att det är så få anmälda. Det är redan nästa vecka, med start vid lunch torsdag den 6/11 och avslutning ett dygn senare till lunch – och du anmäler dig här och nu.

Kairos future och Inculture kör presentation av sina stora undersökningar och vi workshoppar och diskuterar runt dem. Du får träffa Katarina Graffman från Inculture och gänget från Kairos. Vi delar med oss av mer eller mindre lyckade case och vi försöker under drygt ett dygn komma fram till så många slutsatser som möjligt om morgondagen. Det känns som förutsättningarna för ett grymt fokus är goda.

Som grädde på moset möter vi Mattias Miksche som är chef för Stardoll. Om du inte tror att du har mängder att lära av vad de gjort när de flyttat ut pappersklippdockan på nätet så är du felinformerad. Jag lovar. Det är sååå bra.

Kom igen nu, klart du vill snacka framtid med mig och kolleger från hela Sverige. Sign up!

1 thought on “Tillfälligt avbrott: upprop till gammelmedia!”

Leave a Reply