Looking for information on Mindpark? Come back real soon, work in progress.
Or go straight to info on Joakim Jardenberg

Det händer väldigt lite här just nu, och det finns tusen skäl till det. Det mest framträdande är att det är desto mer aktion på jardenberg.se – välkommen dit för att hålla koll så länge.

Framöver ska Mindpark som sajt och företeelse aktiveras igen, men formen är inte riktigt klar. Den behöver finna en ny inriktning, en ny plats i världen. En tanke jag leker med är att gå över till engelska här, och låta Mindpark stå för diskussion och rapportering från den skandinaviska mediescenen och ut i världen. From Sweden with love, liksom. Då blir den tydligt skild från SSBD, Medievärlden, min egen sajt och alla andra som i olika former skriver om medier på svenska..

Hur låter det? Eller har du något bättre förslag? Tyck till!

Uppdatering med kompletterande fråga: OM vi ska köra på engelska, och det lutar det onekligen åt, ska den ligga på en rensad mindpark.net eller här? Den här sajten har ju lite googlejuice och en spridd url, men den andra är ju på engelska redan från början. Det måste vara bra att slippa blanda gammalt svenskt arkiv med nya poster på engelska under mindpark.se – eller hur?