#visbyagenda – Vi är långt efter schemat

#visbyagenda, originally uploaded by jardenberg.

Och jag har egentligen ingenting kul att rapportera. Den här eftermiddagen har varit lång dags färd mot natt. Jag tror aldrig jag varit med om sämre talare, och fler inslagna – redan vidöppna – dörrar.

När talen kommer upp ska jag sätta mig och läsa den ordentligt (Torstenssons är redan här) och se om det finns något kött. Det gick iaf inte att uppfatta något substansiellt nytt och spännande här i salongen.

Bilden visar hur det ser ut på laptop-raden. Det är INTE alla rader som ser ut så här, det lovar jag. Och konstiga prylen är en mentometer-variant. Mer om det senare.

Snart mot baren. Jag misstänker att det är där det egentligen sker någon form av framåtriktad utveckling. Nätverkande och samtal. Helt seriöst.

Till sist, cred till arrangörerna för gott om ström och väldigt fungerande wifi. Hejaheja!

3 thoughts on “#visbyagenda – Vi är långt efter schemat”

  1. Håller med dig. Svårt att rapportera vad de talar om när talarna inte kan hålla ens uppmärksamhet. E själv förvånad att wifi funkat hela dagen

    Reply
  2. Håller med dig. Svårt att rapportera vad de talar om när talarna inte kan hålla ens uppmärksamhet. E själv förvånad att wifi funkat hela dagen

    Reply
  3. ojoj! fungerande wifi? inga brandlarm? när vi var där maj 2007 (typ första konferens ut?) så hade de typ en accesspunkt och ingen ström alls. ovanpå det så var inte fläktar och värme injusterat så brandlarmet löste några gånger varje dag. asbra att evakuera en plenabehandling. wifin dog och klarade bara typ 50-60 klienter sen fick man vänta på slots. strömmen löste vi med hemska grendosekopplingar till förbannelse – hur kan man bygga ny kongressal utan att ha ström tillgängligt? sanslöst.

    Reply

Leave a Reply