WordPressklubben – alla snackar om…

Ibland går det undan. Anders Olofsson från Sydsvenskan postar en Jaiku om ”Möte med Escenicklubben” – och knappt en timme senare har vi WordPressklubben under uppbyggnad. I wordpress, givetvis!

wpk1

Vill du få ett mail när det är dags för lansering (inom några dagar) klicka här och fyll i din mailadress. Vill du istället vara med och jobba skickar du ett mail till [email protected]. Exakt vad som ska bli av det här en öppen fråga, men en inte allt för kvalificerad gissning blir att vi ska vara en resurs för svenskt WP-arbete, och en part som kan tala för WordPress i sammanhang där de kommersiella alternativen är högröstade ;)

Systerdomänen wp-admin.se är också reserverad, sannolikt kommer den att bli för mer hardcore-wordpressare. Vi får se. Hela tanken är ju än så länge bara i alpha…

17 thoughts on “WordPressklubben – alla snackar om…”

 1. Hur kommer WP-klubben att skilja sig från vad som redan finns på wp-support.se/sv.wordpress.org ?

  Reply
 2. Hur kommer WP-klubben att skilja sig från vad som redan finns på wp-support.se/sv.wordpress.org ?

  Reply
 3. @Björn: wordpressklubben ligger ganska mycket i träda. Det blev inte den rulle som vi hoppades på, alla hade för mycket att göra. Men tanken var att vi skulle ta fasta på “klubb”, det skulle vara lite intimare, mysigare, roligare. Och ändå nyttigt på ett interaktivt sätt.

  Vi får se om det kanske blir lite händ under 2009.

  Reply
 4. @Björn: wordpressklubben ligger ganska mycket i träda. Det blev inte den rulle som vi hoppades på, alla hade för mycket att göra. Men tanken var att vi skulle ta fasta på “klubb”, det skulle vara lite intimare, mysigare, roligare. Och ändå nyttigt på ett interaktivt sätt.

  Vi får se om det kanske blir lite händ under 2009.

  Reply

Leave a Reply