Så, det börjar bli dags för retrospektiv. Och uppenbart är jag gammal nog att vara med och fira, alltså är jag en av talarna på seminariet med rubriken ”15 år med Internet i Sverige”. Det ska bli kul, även om det är lite körigt eftersom jag direkt efter min dragning ska rusa in och hålla ihop sessionen ”Från tryckeri till API” på Internetdagarna. Lite gammalt och lite nytt alltså.

Rubriken på min preso är ”Internet – mediernas kärleksbarn har blivit tonåring.” och jag beskriver det så här:

De traditionella medierna var definitivt inte beredda på vad som drabbade dem för 15 år sedan. Tvingade att leva tillsammans har relationen vuxit fram till den symbios vi ser idag. Men det är en komplicerad relation, så som det blir när det det skiljer 150 år mellan yngst och äldst i familjen. Under 30 minuter gör vi en resa från då till nu, till imorgon.

Du kommer väl?