Aftonbladet Plus – Vi bjuder på choklad!

Det kom ett mail från Aftonbladet.

Skicka en vårhälsning till någon du tycker om!

Köp Plus idag så bjuder vi dig på choklad från Åre chokladfabrik (värde 80 kr). Skicka den till någon du tycker om eller till dig själv. Vi bjuder på choklad och frakt.

via Aftonbladet Plus – Vi bjuder på choklad!.

Men visst, allt är inte choklad. Utskicket lovar mycket mer.

Plus ger dig mer av det du vill ha – exklusiva artiklar, guider och unika erbjudanden. Just nu har vi laddat Plus med extra mycket vår! Dessutom får du upp till 50% rabatt på Sportson, 25% rabatt på Weber grillar och en exklusiv inbjudan till filmtjänsten Voddler. Allt för bara 29 kr i månaden.

Visst är det härligt med betalväggar, och att se att det finns någon som kan ta betalt för sitt innehåll.

Har postat en del tidigare på jardenberg.se: ”Om plus och betaltjänster på nätet” och ”Därför smakar betal så illa

För arkivet

4 thoughts on “Aftonbladet Plus – Vi bjuder på choklad!”

  1. Promotion driven newspapers, replaces Editorial driven newspapers… På magasinsidan skedde det för ett par år sedan med plastningar, prenumerationspremier och dumpade kampanjpriser (5 nr för 99 kr och en väska) för att hålla uppe upplagan. Det var väl väntat att det skulle ske även här? Faktiskt lite förvånad att det inte kommit kampanjer från dagstidningen i stil med “Köp en helårsprenumeration så får du en hotellnatt för två personer på Xxx”.

    Sedan kan man väl fråga sig hur exklusiv den där inbjudan till Voddler är idag – finns det någon som inte fått en på annat håll redan?

    Ett annat alternativ vore ju exklusivt innehåll. På riktigt.

    Reply

Leave a Reply