Jag vill sätta ihop ännu en bundle (mina tidigare bundles är väldigt populära), den här gången med internationellt fokus och med den tydliga målsättningen att ALLA ska hinna läsa den. Ska du bara ha en enda uppsättning bloggar i din Reeder (i iPhonen så klart) så ska det vara den här. Tanken är helt enkelt att du ska fånga upp stora internethändelser innan de landar i DI. Och så lite godis på det (tex Seth och Pingdom).

Det är en svår balans. Jag har bestämt mig för att Googles och Facebooks officiella bloggar är måsten, men i övrigt brottas jag med volym/signal/brus. Så här ser de tio ut just nu…

Vad tycker du? För varje tips om någon som ska in måste du välja bort en också;) Mest osäker är jag på TNW, som förvisso är lysande, men som har väldigt hög volym. På söndag eftermiddag släpper jag den färdiga versionen.