1. A history of zombies in America [Video]
 2. – Hur kommer man ens på tanken att skriva den här bloggposten, och i synnerhet, hur får man för sig att göra en sådan graf.

  Man måste älska internet, eller hur? Lördag, resdag, slödag, middag ikväll på gastro. Imorgon är det hårdkörning igen. Rock on!

 3. The mind-boggling world of IPv6, and why it matters to the future of the Internet
 4. – Dagens IPv6-länk. Jag vill så gärna tro att det rör på sig.
  @binero, hur går det med implementering av dual stack?

 5. China's 18-Minute Mystery – Renesys Blog
 6. – När man läser så här står det verkligen klart hur mycket vi har våra hardcore-tekniker att tacka för. De gör ett grymt jobb med att få skiten att fungera. För det är sannerligen inget självspelande piano…

 7. Facebook Warns Debt Collectors About Using Its Service – Alexis Madrigal – Technology – The Atlantic
 8. – Be honest and do good shit. Jag lär återkomma till det ofta.

 9. En ny nationell modell för e-legitimationer « Kirei
 10. – Det här, kära vänner, ser riktigt riktigt bra ut. Nu tycker jag vi kör vågen!

 11. SvD släpps i Ipad – Dagens Media
 12. – Som alla andra undrar jag vad SvD rökt när man satte de här priserna. Men å andra sidan tror jag inte det spelar så himla stor roll. In a bad way, alltså.

 13. Up Your Game | Six Pixels of Separation – Marketing and Communications Insights – By Mitch Joel at Twist Image
 14. – Efter kvällspasset hos Hyper Island i Karlskrona sa jag nästan ordagrant så här till ett par av deltagarna. De var upplyfta, engagerade, sugna på mer – men oroliga för vad som händer på måndag. Hur fortsätta resan som börjat. Svaret är enkelt, internet finns där för dig. Och människorna som är internet finns där för dig. Go get.

 15. Rich Snippets FAQ
 16. – Intressant att googles svenska adwords-team ger mer generella råd också. Riktigt, riktigt bra! Mer sånt

 17. Stats: Facebook Is Still On Fire
 18. – ”Hitwise released data today that states one in four page views in the U.S. took place on Facebook.com last week” Grymma siffror. Och som svar på frågan: japp. New groups har mer än dubblat min tid på fejjan.

 19. What Is Talent? – David Shenk – National – The Atlantic
 20. – Jag älskar att följa den här diskussionen.

 21. Hard-Coding Bias in Google ‘Algorithmic’ Search Results
 22. – Mitt problem är inte så mycket att Google promotar sina egna tjänster. Mitt stora problem är att man i allt väsentligt hävdar att man inte gör det. Det rimliga vore väl att stå för det, så får vi avgöra om vi tycker det är ok eller inte.

 23. 3.1 hits WP.com — Matt Mullenweg
 24. – Oj. Att jag kör WP 3.1 på jardenberg.se sedan en tid tillbaka är ju en sak. Men att WP.com gör det för 15 miljoner andra bloggar… Det är ju mindblowing. Snacka om testbänk, alltså redan innan produkten är i beta. Fantastiskt grepp och snacka om att äta sin egen hundmat.

 25. "Kan tvingas från Sverige" – IDG.se
 26. – Raise your voice. Så här får det inte gå till. Det är tufft nog att försöka vara global aktör uppe från svenska vinterkylan, utan att skatteverket ska strö ytterligare salt i såren. Tänk om. Hjälp gärna till att lyfta den här frågan, tex med din riksdagsman eller mediemänniska.

 27. Boy Meets Girl: How Facebook Functions in Modern Romance
 28. – Jag blir provocerad av forskare som säger att sociala medier inte är något nytt, att det inte förändrar något. Det är klart att det finns ett visst mått av mänsklig fundamenta som inte svänger i takt med nya tjänster på nätet – men det är väl mer än rimligt naivt att tro att vi inte påverkas alls heller.

  Minns ”bojen” från de gamla ledarskapslektionerna…