Blocket iPhone app – FAIL!

Wifey är en stor fan av både Blocket och sin iPhone. Så hennes lycka borde vara total när hon hittade och installerade Blockets nya iPhone-app. Här ska säljas. Not!

bild

Så här står det på sajten:”Lägg in en annons direkt från telefonen. Skriv text, ta en bild med den inbyggda kameran och lägg upp på Blocket. Precis som vanligt!”. Någon förklaring till vad appen har emot den här kategorin och annonstypen ges inte, men det är inte ”som vanligt” i alla fall.

Blocket fortsätter att fascinera. På gott och ont.

5 thoughts on “Blocket iPhone app – FAIL!”

 1. Vet inte om jag skulle dra det så långt att kalla hela applikationen för fail bara för att just detta inte verkade fungera just då.

  Det är väl inte månne så att man önskar att Rubbt hade denna appen istället? ;)

  Reply
 2. Det är klart att rubbt önskar sig en riktig iphone-app (vi byggde faktiskt en webapp, men jag tror den här borta nu: https://jardenberg.se/2008/07/11/rubbt-goes-iphone/), det har stått på listan sedan eldkvarn brann. Men det här har inget med det att göra. Och det är ffa inget som jag har något med att göra längre. Lika lite som jag har längre har något med blocket att göra, det är många år sedan nu. Känner mig ganska oberoende av dem båda faktiskt.

  That said: jag tycker inte att jag dissar blocket eller appen generellt. Jag dissar två saker:
  1. ett skitfel, utan någon som helst förklaring någonstans.
  2. deras totala brist på kommunikativ förmåga. Sidan jag länkar till är all information som finns om iPhone-appen.

  På vilket sätt är inte det fail?

  Reply

Leave a Reply