Ännu en test/demo den här gången under mer realistiska förhållande. Och jag viker ut texten om varför det är en bra idé med Flip för en redaktion. (Den här texten kommer att uppdateras med fakta och länkar…)

Alla undrar var jag köpte den. På nätet såklart, från danielösterholm.se och den kom med blixtsnabb leverans.

Fyller på, kommer att redigera den här posten när jag här läge.

Uppdateringar:

  • Filmat under tuffa  förhållande på en scen. Precis som vanligt bara nerklippt, i övrigt helt obearbetat material, rakt upp på Youtube från Flipen. Ber om ursäkt för den skakiga inledningen, jag blev översprungen. Notera hur bra den klarar de sjukt svåra ljudförhållandet som rådde. Det går ju nästan att lyssna på musiken…
  • Bilturen uppladdad direkt från Flipen (monterad i finder) via FTP till blip.tv. Bäddar för ett smidigt arbetsflöde.
  • Kul detalj, Patrik påpekar att Cisco köpt Flip/PureDigital. Har jag missat helt. Uppenbarligen är jag inte den ende som tycker att de gör en bra sak…