De 12 mest inflytelserika tech-CEO på Twitter – och jag är #4

twittercounter - hockeystick in progress (och den släpar låååångt efter)

Det där med listor är ett kapitel för sig själv. På SSWC höll jag en session om listor och ranking och att vi måste förhålla oss till dem, oavsett om vi gillar dem eller inte. Men det här har även jag svårt att greppa…

Jag tyckte det var kul och udda när The Telegraph med hjälp av Peerindex fick in mig på en lista över Europeiska investerare. Men det var ändå inte helt orimligt. Men när Huffington Post plockar upp en lista som Klout gjort över CEO inom tech och jag landar på plats 4 – då börjar det bli hysteriskt.

Hysteriskt är det för övrigt också i min ham-box. Räknar kallt med att de flesta av mina 100-tals nya followers på Twitter kommer droppa av igen när de ser att jag skriver på svenska och att jag egentligen har en bit kvar till Kevin Rose och Tim O’Reilly. Eller?

3 thoughts on “De 12 mest inflytelserika tech-CEO på Twitter – och jag är #4”

Leave a Reply