Facebook + 3 = SMS till och från facebook

Jag kanske är sist ut med det här, men en snabbsökning pekar på motsatsen. Har jag fel är ändå ingen skada skedd, då får du bara läsa det en gång till ;)

Nyss upptäckte jag att det gick att aktivera SMS-tjänsterna i Facebook om man har 3/tre som operatör. Så nu kan jag få notifieringar, skicka statusuppdateringar, och annat godis – förutom det fina med att det adderar en extra säkerhetsnivå i mitt konto.

I vår del av världen, med vanligtvis finfint mobilt bredband är det kanske inte så oerhört viktigt. Men det känns ju ändå trevligt att vi är en del av SMS-ligan också. Och självklart är det här en potentiellt viktig del av att knyta Facebook ännu närmare ungdomarna.

Blir lite nyfiken på hur dealen mellan tre och FB ser ut. Någon som vet får gärna hojta.

Uppdatering: @qpaqex gräver fram den här gamla texten från sommaren 2011 som säger att det här skulle funkat redan då. Tusen tack! Men jag är skeptisk, jag har garanterat varit inne i Facebook och letat efter möjligheten att kicka igång sms sedan dess. Udda. Någon som vet mer?

Leave a Reply