FuturePerfect + Wikileaks i Almedalen – spontanpanel

Bilden tog @annikabeijbom, tusen tack! Jag chansar på att det är CC-BY som gäller.

Jag önskar att jag tagit med mig laddade mobiler, bättre internet och ett ordentligt stativ. Men det är som det är i Almedalen, och man får fånga situationen så gott man kan. Här är panelen från kvällens samtal.

Participants (as seated):
Jennifer Robinson – Lawyer (Wikileaks)
Måns Adler – Founder of Bambuser
John Manoochehri – HOST
Fredrik Wass – Journalist, blogger
Kristinn Hrafnsson – Wikileaks spokesperson
Alexander Bard – Writer, musician, commentator

Part one

Part two

Part three

Part four

Fyll gärna på med info och länkar i kommentarerna, jag hinner inte just nu.

9 thoughts on “FuturePerfect + Wikileaks i Almedalen – spontanpanel”

  1. Fint att du var där och filmade ändå. Jag är förvånad att diskussionen blev så pass bred och nyanserad trots allt. Btw, så har du länkat till min gamla typepad-blogg i inlägget. Kör hellre bisonblog.se. :)

    Reply

Leave a Reply