God Jul, gott nytt år och en sak till…

…på fredag bär det av till Chilé och Vina del Mar för min del. På grund av detta kommer det vara tyst under long tail kategorin ända fram till 22/23:e jan när jag är tillbaks på Mindpark igen. Jag hoppas att ni inte glömmer bort att jag finns och att vi ses igen så håll era RSS-läsare varma och redo.

Nu har jag varit på mindpark i strax över ett år. Jag skulle vilja passa på att tacka alla som läst min blogg. Detta har varit ett väldigt lärofyllt år för mig och jag hade knappast kunna utvecklas på det sättet utan bloggen och era kommentarer och åsikter. Tack för det! God Jul och gott nytt år till mediesverige och resten av landet. Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo! Ses igen 09.

Daniel Nüüd

6 thoughts on “God Jul, gott nytt år och en sak till…”

Leave a Reply