Åhhh så sur jag blir. Kolla skärmdumpen från @tops summify där det ser ut som att @johanlange och jag tycker att våra vänner ska spana in världens fulaste hund.

I själva verket är det en generell länk till Nyhetsmorgons live-sändning på nätet. När vi valde att dela med oss var det för att @stielli skulle vara med i morgonsoffan, och fan inte för att vi ville delta i mobbingen av stackars Yoda.

Givetvis, när man länkar till en livesändning så är det nästan omöjligt för ett automatiskt system att få kläm på vad det handlar om – men då måste å andra sidan TV4 försöka se till att den metadata som fångas upp är generell. Det är inte så svårt. Sätt bara og:description till något bättre än idag.

Det här vet jag att smartskallarna på fyran (hej @perkovich och @moonhouse) egentligen har koll på, så det är säkert fixat i ett grisblink. För så här kan vi ju inte ha det?

Uppdatering: Som du kan se i kommentarstråden hade smartskallarna på fyran mycket riktigt redan koll på det här. Jag vet att jag gjorde en view source och sökte efter og-taggar utan att finna dem – men sannolikt har jag förvirrat mig till fel sida. David har rätt, TV4 gör rätt på play, och jag ska rikta min förtvivlan mot Summify istället. Har redan mailat dem, och STORT tack till David för att han hjälpte till att reda ut det.