Have beer, will code…

CC BY @animalinse - klicka för källa

Japp, den här bloggen ser ut som den drabbats av en naturkatastrof just nu. Det var dags för ombyggnad, alldeles för många månader efter att jag ruttnat på Chris Pearson och hans attityd. Byter till Genesis/News, har med glädje köpt hela deras kit. Det verkar otroligt välbyggt. Det blev Notes Blog istället, från mäster @tdhse. Temat är i väldigt sluten beta än så länge, men så här kan det se ut. Jag har mycket skruvande kvar att göra här…

Men det kommer att bli en lång natt, tur att vi kör hacknight här på #wpsthlm. Öl, konstig, musik och ett våldsamt hackande. Jag är nog minst nördig här, men det låter jag inte hindra mig ;) En som hardcore-hackar är @moonhouse som sitter och gräver i mina taggar (personnamn, stoppord). Det kommer att bli fab.

Vill du få lite känsla för hur vi har det kan du kolla talkshowen som vi sände efter presentationerna men innan hackadet satte fart. Kolla här…

2 thoughts on “Have beer, will code…”

Leave a Reply