jardenberg kommenterar – 23 Oct, 2010 #jjk

 1. Facebook News Feed Settings: Random or Not, Biggest Secrets Revealed – The Daily Beast
 2. – Hur EdgeRank funkar är något som dyker upp hela tiden. Här är intressant läsning.

  Och det får inleda dagen. Dags att hacka loss på #wpsthlm. Den här bloggen kommer se ut som fan periodvis under helgen. Jag ska försöka byta tema (äntligen efter sex månaders tjat) och det kommer att bli plågsamt. Men vafan.

  Nu kör vi!

 3. T-shirt turns into a zombie
 4. – Haha, genialt.

 5. Tjoho! Vi är en av Sveriges 100 bästa sajter
 6. – Grattis Feber, bra jobbat Roger och Wille! I helgen byter den här bloggen tema (mitt nattpyssel på #wpsthlm), så nästa år får ni se upp ;)

 7. Lärarförbundet Lärarnas Nyheter släppt på Drupal CMS av Cybercom
 8. – Lotta Holmström, är det här ditt verk?

 9. Creating stronger privacy controls inside Google
 10. – Shit happens. Det viktigaste är ofta inte att misstag begås, utan vad man gör som ett resultat av det. Jag vill ge google +++++ i den här frågan. Eller hur?

 11. Engadget’s Windows Phone 7 Review
 12. – Fascinerande och huvudet på spiken. Multitasking var aldrig en stor fråga för mig (förutom när det gäller location och musik), men det berodde på precis det som beskrivs här. Grymt snabb start och saved state. Hur kan MS inte fatta det? Körde de aldrig någon iphone?

 13. WordCamp Stockholm 2010 » Talarschema
 14. – Men helt seriöst, flera samtidiga spår? Jag har i princip helt omöjliga kollisioner kl 12, 14 och 16. I kid you not. Helt omöjliga. Schizofren för en dag?

  BTW, kl 18 sänder vi talkshow. Enligt uppgift från flyghyllan (!) Fatta så läckert!

 15. Nya dokument avslöjas från Irak-kriget – rapport | svt.se
 16. – Heja Helena Bengtsson och kollegan Susan Ritzén (släkt med Jessica?) som grävt vidare i wikileaks. Det är mycket sånt här bra för PS nu. Samarbetet med SR om valpejl var också ett exempel på massiv databearbetning. Mer sånt. Och mer fria data att bygga, och bygga vidare, på.

 17. Invisible helmet for the hair-consious cyclists (w/ Video)
 18. – Det här har verkligen varit snackisen de senaste dagarna. Det är synd att MAD inte längre är i full sving (väl?) för tänk vilken fantastisk bearbetning de kunde gjort av det här materialet… Den tredje olyckan, tex, är ju helt magnifik.

  Liksom den sista bilden. Fashion never goes out of style, eller hur var det nu?

 19. (title unknown)
 20. – Jag har länkat till den här för läääänge sedan, men nu poppade den upp igen på alltid lika underbara pplist. Och då inser jag att det är hög tid för en repris. En del texter är som bra viner, de blir bara bättre med åren.

 21. Two problems with whining
 22. – Sluta gnäll, helt enkelt.

4 thoughts on “jardenberg kommenterar – 23 Oct, 2010 #jjk”

 1. Skulle det inte vara möjligt att kringå facebooks algoritmer genom att skapa något skriptliknande som hämtar och visar alla vänners alla uppdateringar?

  Reply

Leave a Reply