I’m a PC

Nej, klart jag inte är en PC. Mac-ränderna lär inte gå ur. Men när jag får erbjudande om att testa en modern PC, och dessutom har chans att få behålla den så kan jag inte låt bli.

Dels behöver jag ofta en PC för att kolla hur saker ser ut och funkar på nätet, och min nuvarande Sony Vaio har längre gnolat på sista versen. Dels är jag en nyfiken människa (samma drivkraft som fick mig att åka med till Redmond) och kan inte riktigt motstå en utmaning.

Därför har jag accepterat att hänga med i Fujitsus utmaning: ”#lifebook4lifethe next generation”. Det handlar helt enkelt om att vi är 40 personer över hela världen som fått lite olika prylar på lån i sex veckor. De av oss som löser ett antal utmaningar på bästa sätt får behålla prylarna.

Givetvis kommer jag inte att kompromissa med mina åsikter, man köper inte en positiv review av mig. Jag lovar också att det inte kommer att bli en massa pc-tugg här, det mesta i projektet kommer mest att synas här på projektsajten. Och jag kommer fortsätta klaga över fula förpackningar…

Andra svenskar som är med är tex Arwengrim och Svartling.

6 thoughts on “I’m a PC”

 1. Nu vill inte jag vara den som är den. MEN :) , Länken till ARWENGRIM pekar till Android Market, vilket kanske är avsikten, om INTE, har du här en snäll medmänniska som prexis gett dig ett tipps på åtgärd, lagom till morgonkaffet.

  Reply
 2. Aloha!

  Hur går det med Lifebook-testet? Att döma av Lifebook4life-sidan har du inte betat av speciellt mycket utmaningar. 

  Reply
 3. Är detta ett skämt? kändes som du packade upp en dator från 1996. Varför kan inte PC/Windows tillverkare skapa en dator som är genomtänkt, bra, snygg á la framtiden?

  Reply

Leave a Reply