Jajja, stäm mig också

… för jag oroar mig nämligen inte en sekund för att säga att jag tycker att ni är ohederliga skojare. Tex har jag skrivit och uppmanat TS att avsluta sitt samarbete med Jajja eftersom det skadade TS goda namn. Nu avslutade TS hela den verksamheten istället, kanske för att ert rykte solkade ner dem.

Nikke är inte den enda som tycker att ni smutsar ner nätet. Men våra åsikter är inte nödvändigtvis våra företags, eller våra partners, åsikter. Så rikta om kanonen, och bring it on!

Fler tycker om Jajja: Kims blogg, Simon Sundén, Backend Media, Nätkoll, Bloggen Bent, Gester med ord, En sur karamell, och säkert fler när du läser det här…

16 thoughts on “Jajja, stäm mig också”

 1. Någon som är bättre på Disqus än jag? Vill plocka bort länken som Patrik Berggren har lagt på sitt namn i kommentaren ovan, men verkar inte komma åt den delen via Disqus. Visserligen visar den med all önskvärd tydlighet precis vad det här handlar om, men jag skulle verkligen önska att han inte fick någon länkkraft härifrån. Tips?

  Reply
  • Det borde inte bli nån länkkraft från kommenterna, eller? Är ju rel=”nofollow” både med disqus och vanliga wp-kommentarer.

   Reply
 2. Right, glömde bort att Disqus kör med nofollow. Tidigare, när jag bara körde WPs egen kommentarsfunktion, tog jag bort det. jag tycker kommentarer normalt sett ska ge juice.

  Reply

Leave a Reply