jardenberg kommenterar – 13 Nov, 2010 #jjk

 1. So an iPhone, an Android and a Windows Phone 7 Are Put on a Grill… [VIDEO]
 2. – Lagom galet som inledning på den här helgen. Det får vara bra där.

  Vi ses imorgon istället…

 3. Enhance Your Camera and Photos This Weekend
 4. – Blir lite sugen, tyvärr räcker tiden sällan för sånt här skoj. Det blir lite autoStitch, tiltshift, Hipstamatic etc i iPhonen istället. Kamerahack för den stressade ;)

 5. “Building websites with building blocks” – Øredev | blog2.0 – per åström
 6. – Ny, snygg och smart, presentation från perko. Favorite!

 7. Royal Pingdom » The REAL connection speeds for Internet users across the world (charts)
 8. – I det globala perspektivet är det här superintressant. Samtidigt är det inte alla siffror som är intressanta på riktigt när de aggregeras.

  Jag var ju nyss i Egypten och jobbade och av minst ett 20-tal uppkopplingspunkter så var det ingen som kom i närheten av den hastighet som nämns som snitt här. Det var vansinnigt dåligt överallt där jag försökte köra. Och det skapar en friktion som gör att nätet inte kommer i närheten av sin fulla potential.

 9. Why You’ll Give Up Gmail for Facebook Mail
 10. – Jag är mest fascinerad över att så få analyser nämner vikten av en egen domän för mail. Det är ju det enda du egentligen behöver säkerställa, sedan kan du byta leverantör hur ofta du vill. I min bok ska facebook inte ha en chans i helvete att bli seriös mailleverantör om de inte släpper in egna domäner.

  [email protected] FTW

 11. Facebook’s Paul Buchheit talks about Facebook, Google and his new gig | Technology | Los Angeles Times
 12. – Hahaha, på tal om http://www.slate.com/id/2274583/pagenum/all/#p2 svarar han: ”It’s entertaining.” Och han kommer synbarligen undan med det. Skamligt ;)

 13. Why Is mail.facebook.com Pointing To An Outlook Web App Login?
 14. – Men att de orkar spekulera (http://techcrunch.com/2010/11/12/fb-com/) – det här har ju verkligen ingen som helst bäring på något alls innan det faktiskt har hänt.

 15. Blanda upp! Om ”svenskhet” och integration – Kultur
 16. – Oavsett vad man tycker om den här filmen så vill jag bara skrika till Kultur-Sören: HUR SER DET UT MED DEN PRAKTISKA INTEGRATIONEN PÅ HD? Företaget som han arbetar på, som han är en av huvudägarna till. Det kanske har förändrats de senaste fem åren, men min bild av redaktionen var att en total försvenskning härjade. Vilket ansvar tar Sören Sommelius för det?

  Eller tror han det räcker att bädda in ett klipp?

 17. Will Facebook Employees Get a Shorter Email Domain, or Will Users?
 18. – Jag försöker avhålla mig från spekulation, men det är klart att det kittlar lite. På måndag vet vi om FB ska göra mail på riktigt. Jag är nöjd om det bara innebär att meddelandehanteringen internt i FB blir bättre. Idag är den sämst i klassen.

 19. Godkänt för IT-ministern | Internetdagarna
 20. – Jag kunde inte varit nöjdare: ”Säkerhet i molnet (Säkerhetsspåret) och nya medievanor (Mediespåret) var de två seminarieämnen som lockade flest deltagare. Sett över hela konferensen var det också dessa spår som drog mest folk, Mediespåret hade totalt 583 deltagare på sina sex seminarier medan Säkerhetsspåret samlade 557 deltagare.”

  Och kolla bästbetyglistan… ”Utvecklingsarbetet” topp2 – tack @perkovich @tdhse @morpac OCH ”Innehållet” topp4 – tack @LA2 @martinalind @martenschultz @MJSvd

  GRYMT!

 21. Young Leaders Social Media Cafe – Cairo
 22. – Det är onekligen lite udda att se sig själv i det här sammanhanget. Men galet kul.

 23. Tutfilm
 24. – Från hd.se, ett av de mer legendariska filmklippen från den gamla goda tiden.

1 thought on “jardenberg kommenterar – 13 Nov, 2010 #jjk”

Leave a Reply