jardenberg kommenterar – 14 Apr, 2010

 1. 35 unusually creative pillows: Which one would you pick?
 2. – Inspirerande kuddar inleder konstigaste morgonkommentarerna någonsin. Postade kl 21.54. Men jag har massiva planeringsproblem just nu, och kombinerat med att Chrome envisas med att krasha så blir det kaos. Jag tror och hoppas att jag är tillbaka i matchen imorgon. OK?

 3. US government finally admits most piracy estimates are bogus
 4. – Jag tror jag vet svaret. Och här är frågan: ”Can we trust any of these claims about piracy?”

 5. Google Buzz buttons
 6. – Kan man få se den här knappen integrerad i sexy bookmarks kanske? Öht skulle den må bra av lite counters på sina ikoner.

 7. Different strokes
 8. – Intressant bild, just för att de så uppenbart tillhör samma generation.

 9. The Path To Advertising Nirvana – Smashing Magazine
 10. – ”Now that we’ve covered some of the nuances of advertising, what’s the best way to proceed? Unfortunately for you, after an article as long as this one, I hate to say that “it depends.” The best advertising model for any website is always the one that balances the team’s business objectives with the objectives of advertisers and of readers.”

 11. Official Google Blog: Replay it: Google search across the Twitter archive
 12. – Hur kul som helst. Sånt här kan man ju roa sig med ;) http://bit.ly/csmqWq

  Men jag letar fortfarande efter ett online-verktyg som låter mig presentera en konversation i kronologisk ordning (inte omvänd). Anybody?

 13. Twitter Blog: Tweet Preservation
 14. – Följer upp Google Replay med en crazycool nyhet om att alla tweets doneras (eller borde det heta deponeras) i världens största bibliotek. Utskrivna?
  Anyway, det här ÄR bra: ”The open exchange of information can have a positive global impact. This is something we firmly believe and it has driven many of our decisions regarding openness.”

 15. Apple Media Advisory
 16. – Tufft. Kul för apple, signifikant för plattformen, men fan så trist för europa. Och jag är nu ännu gladare åt min padda. Funderar fortfarande på om jag ska göra om tricket när 3G kommer eller om jag ska hia mig lite. Det är ju faktiskt hemma den kommer mest till sin rätt ändå…

 17. Allt fler nättidningar tar betalt av läsarna – DN.se
 18. – De flesta kommentarer jag har fått idag har handlat om att jag dristar mig till att utnämna papperstidningen till en accessoar. Vadå? Är det inte klockrent:
  ”Ordet “accessoar” kan också användas bildligt för något som används för stilens skull snarare än i egensyfte.”

 19. Resumé: ”Är detta verkligen en nyhetstidning?”
 20. – Ny design på http://sydsvenskan.se, jag kommenterar på Resume. In short: hatten av för ambitionen och tänket, mer tveksam till genomförandet. Hyr in valfri designer som fått mer än en omnämnande på smashing magazine så får ni en form som känns lika fräsch som principen bakom. Ni rockar, men pixlarna behöver komma mer på plats.

 21. Echofon Blog: Echofon for Mac – Official Release
 22. – Min favvis har vuxit upp. Version 1.0 – det är alltid något speciellt med det…

 23. 12 Chatroulette Clones You Should Try
 24. – Hahaha, Chatroulette vägrar försvinna.

 25. En svindlande tanke « Same Same But Different
 26. – Jag fick gåshud. Jag känner igen mycket av det här, på samma sätt men bara lite annorlunda från samtal med direktörerna. ”Jojo, det är lite tufft nu, men…”

  Det finns skäl att misstänka att det är många som inte förstått. Frågan är vad man kan göra åt det. Om alls…

  (Ja, jag vet såklart att den här tonen betyder att jag anser mig vara bättre vetande. Men det förvånar väl ingen;)

3 thoughts on “jardenberg kommenterar – 14 Apr, 2010”

Leave a Reply