jardenberg kommenterar – 16 Apr, 2011 #jjk

FUCKFACE!
 1. Dilbert Creator Pretends to Be His Own Biggest Fan on Message Boards
  – Så jävla sorgligt. Bara att hålla med: ”This is a wonderful example of how to take a garden-variety fail like a slightly dumb WSJ OpEd and turn it into an epic fail” 

 2. Philip Greenspun’s Weblog » Understanding Congress’s solution to the federal deficit problem
  – Missa inte kommentarerna heller. Det är mycket finfin matematik där också. Sedan är det en helt annan sak att jag tycker de som pekar finger åt Obama är idioter. Det här systemfelet byggs inte upp på ett år, och det rättas definitivt inte till under en mandatperiod.Men ändå. Som någon slags textbaserad motsvarighet till mina älskade infographics så är det underbart.
 3. Det Blir Bättre | verkliga historier, av verkliga personer, för HBT-ungdomar
  – Micke gör helt rätt i motvärnsreaktion till Rädda Barnen som försöker ”kapa” Det blir bättre. De borde kunna bättre, de där proffsen på Rädda barnen.
 4. Dubbelriktad kommunikation
  – @kommunchef säger det bra. Min översättning: klydda inte. Intressant sidonotering, klicka in på http://www.youtube.com/watch?v=_JmA2ClUvUY och kolla statistiken. Kom tillbaka om en månad och kolla igen. Vad ser du?
 5. Skärp dig! Systemet som sa ifrån « inUseful
  – True story? Helt fantastiskt i så fall.
 6. Adobe throws in towel, adopts HTTP Live Streaming for iOS
  – Hatten av för ett vettigt beslut från Adobe. Varför fajtas, liksom.
 7. The Top 8 Placeholder Services for Web Designers | Nettuts+
  – Härom dagen när jag länkade till LoremPixum så kom det massor med kommentarer. Och givetvis hade någon därute redan gjort en sammanställning. Så klart. Heja internet. Tack till bland annat Jonas Bergenudd som tipsade!
 8. Biz Stone: The Trouble Bubble
  – Tycker @biz är lite cool här, istället för att bemöta kritikens detaljer bemöter han kritiken som ”journalistiskt” fenomen. Så jobbar mediesmarta människor ;)

1 thought on “jardenberg kommenterar – 16 Apr, 2011 #jjk”

Leave a Reply