jardenberg kommenterar – 2 Dec, 2010 #jjk

 1. Samarbete i molnet revolutionerar arbetsplatsen | jardenberg unedited
 2. – BTW, innan jag kör – en puff för den här. Det är bra skit.

  Så, nu drar jag. Det kanske kommer någon videokommentar utmed vägen. Håll koll på @jocke och spana efter #jjk

  Annars ses vi i morgon. Måla den här dagen spännande.

 3. Ge mig ditt rss-flöde och jag ska säga dig vem du är – Martina Lind
 4. – Hmm, jag fattar faktiskt inte riktigt hur mitt eget namn kan komma så högt i mitt taggmoln. Coolt jobbat av Ted och Martina, inte så där överdrivet pinsamt i övrigt. Men som sagt, märkligt. Det måste ha slunkit med från någon automat-tag i rss-footern, eller något.

  Får gräva mer i det här i helgen. Nu måste jag sätta mig i bilen och dra till Göteborg. Hatar att SJ tvingar mig till inproduktiv biltid istället för att få ett par timmars arbetstid på tåget. Men ingen vågar chansa i det här vädret, eller hur?

 5. Official Google Reader Blog: The Android Google Reader app is here!
 6. – Hmm, det ser inte så där vansinnigt imponerande ut. Jag lär inte byta bort Reeder i min iPhone och gå tillbaka till 50% Android för det här iaf.

 7. Official Google Blog: Being bad to your customers is bad for business
 8. – Googles officiella svar på storyn som jag skrev om i helgen. Verkar som google håller med – be honest and do good shit.

 9. Communities Dominate Brands: Full Analysis of iPhone Economics – it is bad news. And then it gets worse
 10. – I ett läge när alla är förblindade av appar kan det vara läge för lite matematik. Det är tur att någon kan räkna ;)

  Oavsett om man tycker appar är bra eller inte, framtiden eller inte, så måste man ha klart för sig att de rör sig på en marknad med få vinnare.

  Gammal post, men det kändes helt rätt att påminna om den just nu.

 11. Magasinet Filter
 12. – Antiwebbiga filter kan inte hålla tyst längre. Det är väl möjligtvis det enda skälet vi har att rikta en tacksamhetens tanke till SJ på mycket, mycket länge.

  Fascinerande vilka droppar som kommer att urholka vilka stenar.

 13. Move over Scrum!
 14. – Jag har en speciell kärlek till det eviga sökandet efter den ultimata utvecklingsmetodiken. Då blir det så klart extra spännande för mig att följa Planetos resa från scrum till Kanban. Häng med du också!

 15. thefonecast.com > Opinion – You can’t stop the news when it goes mobile
 16. – Bambuser spelar en framträdande roll i bevakningen av valet i Egypten. ”On Sunday alone, over 10,000 unique broadcasts were uploaded to Bambuser’s platform”

 17. Johan Croneman om tv-avgiften – DN.se
 18. – ”Resumé tycker att jag som film- och tv-kritiker har skyldighet att sköta min ekonomi och mina papper. Jag vet, min fru tycker också det, med viss rätt, måste man säga. Men allmänheten?

  Journalistiken i denna anda går från klarhet till klarhet, snart finns det bara en handfull granskare, grävare, modiga kritiker kvar på plan. Allt annat har blivit – pikanta nyheter.”

  Graven grävs snabbt nu, och längst fram – inte med spadar utan med hela grävskopor – står branschpressen.

 19. 9 nivåer av Facebookvänskap | Sociala medier för beslutsfattare
 20. – Jag upprepar min take på hur jag ser på Facebook och min ”open door policy”. Om jag bara släpper in de jag redan känner så lär jag ju aldrig lära känna några nya människor. Jag tycker alla förtjänar en öppen dörr. Om de dingar sig åker de ut, om de inte gör väsen av sig blir de kvar – och om vi trivs tillsammans kanske en ny livslång vänskap har uppstått. Digitalt eller fysiskt spelar väl ingen roll.

 21. I Kina känner ingen till Wikileaks | Magnus Kolsjö
 22. – Mycket tänkvärt perspektiv från Magnus, just nu på resa i Kina.

 23. Deck the halls with smarter shopping
 24. – ”Gone is the wall between online and offline research and purchasing; consumers think about online and offline behavior relatively seamlessly these days—and retailers do too.”

7 thoughts on “jardenberg kommenterar – 2 Dec, 2010 #jjk”

 1. Det första man kan säga om Google Reader för Android är att den inte tycks funka med google apps-konton… Det är helt obegripligt att det fortfarande innebär problem för Googles egna produkter.

  Reply
 2. Google reader på Android funkar nu fantastiskt bra. Tidigare tredjepartsappar har funkat dåligt m a p synkonisering så flöden har ej bockats av i web-readern när man läst i appen. Snabb, clean, enkel att navigera i och klarar inbäddade youtubeklipp. Älskar.

  Reply
 3. Alla inlägg i ditt RSS-flöde avslutas med “Kontakta Joakim Jardenberg | (postnamn) publicerades på jardenberg unedited” så det är troligtvis därifrån Politometern plockar upp ditt namn som vanligaste tagg.

  Reply
  • Ja, det var det jag antog när jag skrev: ”Det måste ha slunkit med från någon automat-tag i rss-footern, eller något.” Samtidigt ville jag inte tro att de inte filtrerade bort det, verkade lite under Teds värdighet ;)

   Reply

Leave a Reply