jardenberg kommenterar – 2009-04-29

20 thoughts on “jardenberg kommenterar – 2009-04-29”

 1. I en tid när BetaAlfa länkdumpar så det står härliga till och DeepSton skriver långa haranger utan slut så måste jag säga att jag börjat uppskatta ditt format på bloggandet. Bara länkarna räcker inte för mig, men med dina korta kommentarer till blir det perfekt. Jag får bakgrund och skäl att läsa, men det blir aldrig långrandigt. Som mikrobloggande, fast ändå inte. Tackar och bugar. Ser även att Sandra inspirerats och gör på ett liknande sätt. Det funkar hos henne också. :)

  Reply
  • Tusen tack för det. Jag har ju klurat ganska mycket på formen, och tvekat en hel del. Ibland känns det som ett lite för långsamt format, en del grejor kommer ju ett helt dygn efter. Men jag försöker anpassa innehållet lite efter det också. Målet är iaf ganska tydligt numera. Om man är intresserad av ungefär samma saker som jag så ska man kunna skippa sin egen rss en dag och få good enough koll genom att läsa ikapp här.

   Igen, thanks. Dina ord gör de där timmarna mellan 1-3 på natten, med iPhone och Google Reader i sängen, lite lättare att motivera ;)

   Reply
 2. I en tid när BetaAlfa länkdumpar så det står härliga till och DeepSton skriver långa haranger utan slut så måste jag säga att jag börjat uppskatta ditt format på bloggandet. Bara länkarna räcker inte för mig, men med dina korta kommentarer till blir det perfekt. Jag får bakgrund och skäl att läsa, men det blir aldrig långrandigt. Som mikrobloggande, fast ändå inte. Tackar och bugar. Ser även att Sandra inspirerats och gör på ett liknande sätt. Det funkar hos henne också. :)

  Reply
 3. I en tid när BetaAlfa länkdumpar så det står härliga till och DeepSton skriver långa haranger utan slut så måste jag säga att jag börjat uppskatta ditt format på bloggandet. Bara länkarna räcker inte för mig, men med dina korta kommentarer till blir det perfekt. Jag får bakgrund och skäl att läsa, men det blir aldrig långrandigt. Som mikrobloggande, fast ändå inte. Tackar och bugar. Ser även att Sandra inspirerats och gör på ett liknande sätt. Det funkar hos henne också. :)

  Reply
  • Tusen tack för det. Jag har ju klurat ganska mycket på formen, och tvekat en hel del. Ibland känns det som ett lite för långsamt format, en del grejor kommer ju ett helt dygn efter. Men jag försöker anpassa innehållet lite efter det också. Målet är iaf ganska tydligt numera. Om man är intresserad av ungefär samma saker som jag så ska man kunna skippa sin egen rss en dag och få good enough koll genom att läsa ikapp här.

   Igen, thanks. Dina ord gör de där timmarna mellan 1-3 på natten, med iPhone och Google Reader i sängen, lite lättare att motivera ;)

   Reply
 4. ProMedia Kontor & Data är inte alls samma företag som mediabolaget Promedia, vilket Promedia har märkt av när förbannade kunder kontaktat dem. Promedia har funderat på åtgärder med tanke på att namnet är förvillande likt.

  Reply
  • Jag vet att det inte är samma företag, men jag kanske uttryckte mig otydligt. Gjorde en snabb koll på allabolag.se och det finns verkligen en uppsjö med Promedia, så det lär bli snårigt att försöka sätta stopp för alla.

   Reply
  • Jag vet att det inte är samma företag, men jag kanske uttryckte mig otydligt. Gjorde en snabb koll på allabolag.se och det finns verkligen en uppsjö med Promedia, så det lär bli snårigt att försöka sätta stopp för alla.

   Reply
   • Konstigt värre att så många företag får heta samma sak. En sak är säker, precis som du säger, detta ProMedia K&D drar alla andra Promedior i smutsen…

    Reply
   • Konstigt värre att så många företag får heta samma sak. En sak är säker, precis som du säger, detta ProMedia K&D drar alla andra Promedior i smutsen…

    Reply
 5. ProMedia Kontor & Data är inte alls samma företag som mediabolaget Promedia, vilket Promedia har märkt av när förbannade kunder kontaktat dem. Promedia har funderat på åtgärder med tanke på att namnet är förvillande likt.

  Reply
 6. ProMedia Kontor & Data är inte alls samma företag som mediabolaget Promedia, vilket Promedia har märkt av när förbannade kunder kontaktat dem. Promedia har funderat på åtgärder med tanke på att namnet är förvillande likt.

  Reply
  • Jag vet att det inte är samma företag, men jag kanske uttryckte mig otydligt. Gjorde en snabb koll på allabolag.se och det finns verkligen en uppsjö med Promedia, så det lär bli snårigt att försöka sätta stopp för alla.

   Reply
   • Konstigt värre att så många företag får heta samma sak. En sak är säker, precis som du säger, detta ProMedia K&D drar alla andra Promedior i smutsen…

    Reply
 7. Pingback: Sociala Gerillan

Leave a Reply