jardenberg kommenterar – 2009-05-26

 • Expressen står för årets största misstag
 • – Om expressens miss har du säkert sett massor redan. Men Emanuel sammanfattar bra, och ger lite insight då han har vänner på plats. Den här spar vi till arkivet, helt enkelt. Och ja, jag står fortfarande för att jag tycker lite, lite synd om expressen. Mattsson förtjänade inte det här.

 • Douglas Adams dag: Vinn ett badlakan!
 • – Jag har redan fått ett fint badlakan från Binero, nu har du också chansen. För allvarligt talat, de här frågorna var väl alldeles löjligt lätta. Go for it!

 • Överallt Välfyllda Baguetter
 • – Jag tror inte det är min malmö-rötter som gör att jag älskar Norra Grängesbergsgatan. Bloggen alltså. Istället tror jag det handlar om att verkligen se det vi har inpå oss varje dag. Med vakna ögon. Och med en humor som är enastående. Lägg till den här i din reader, jag kan inte hålla den för mig själv längre.

 • Hundra ansikten på Piratpartister.se
 • – 100 namn. Det känns stort att vara en del av det här bygget.

 • Interview: Google's David Eun: 'We're Monetizing More Than Anyone Else Is Making'
 • – Härligt djupgående intervju med Eun, ansvarig för att göra Youtube till en intäkt för google. Definition av kvalitet, juridiska frågor, samarbeten och intäktsbodeller.

 • Mer om Doris + Twitter för farfar, för farao
 • – Twittermaskinen från 30-talet är ljuvlig. Tänk att ingenting verkar få vara helt nytt numera.

 • No additional Twitter meta tags, please!
 • – Med utgångspunkt från min favis, Chris Messina, en intelligent diskussion om metadata. Och oberoende.

 • Kortbloggat/digitalpr.se-25 May 2009
 • – Sitter med en annan bloggpost och tiden springer, så jag lånar två länkar från niclas strandh. Bra undersökning och expressens groda. (lovar att det här inte ska bli en vana).

 • Need a Business Idea? Here are 55 – Entrepreneur.com
 • – Om inte annat är det här något att skicka fjortisen på ;) 55 affärs-idéer som kan startas på grötkapital.

 • 10 Twitter Hacks For Your WordPress Blog | Tutorials | instantShift
 • – Eller så installerar man någon av de tusentals alldeles utmärkta Twitter-plugins som finns. Jag tillhör absolut den skola som säger: ”testa alltid med en plugin före du börjar hacka i php-filerna”.

 • (title unknown)
 • – Japp. Springochkissa.com – det är precis vad det låter som. En sajt som låter dig kolla efter lämpliga kissepauser i filmer. Utveckling inom ramen för tablå-tv. Ett litet tag till. Men ffa är det briljant genomfört. Love it!

2 thoughts on “jardenberg kommenterar – 2009-05-26”

 1. Absolut, jag är en linklover, det vet du. Men jag tycker inte det är helt god service att tvinga mina läsare att leta balnd dina kommentarer för att hitta det jag kommenterar;)

  Anyway, natten blev lång nog ändå.

  Reply

Leave a Reply