• Aardvark Blog
 • – Aardvark är en av de märkligaste, coolaste, tjänsterna på väldigt länge. Visst har jag nämnt dem tidigare? Anyway, de expanderar så det knakar, hoppas de inte tappar sin unika ton. Jag har 20 invites om någon vill testa. Lämna en kommentar så skickar jag över.

  Uppdatering: de gick åt som smör i solen. Nya är på väg in, så önska på – men för nu har jag inga kvar. Har fått fler. Massor. Så nu öppnar önskelådan igen.

 • Dagens Media
 • – SJ:s kommunikationsdirektör finns inte på Facebook och Twitter. Citat: ”vi tittar just nu på vilken strategi SJ ska ha i sociala medier” – men hur kan hon titta på det utan att vara där? Det är ju första grundregeln för sociala medier. Du måste vara där, även för att eventuellt få klart för dig att du inte ska vara där. Det går inte att läsa sig till en analys i den frågan.

 • Uppkopplat – Avkopplat » Twitter för lokaljournalistik
 • – CJ är cool, och jag gillar verkligen konkreta exempel. Mer sånt här. (Tack till Niclas, hade missat det här annars)

 • Conferences
 • – Håller med i mycket, många konferenser är sjukt överprisatta och ger fullständigt värdelös ROI. Men vissa är som underbara festivaler (reboot), som once in a lifetime happenings (24hbc), för märkliga för att missa (SSWC) – eller helt enkelt som den där balen på slottet som man bara kan drömma om (TED).

 • Lever på att tigga | EU-valet | Nyheter | Aftonbladet
 • – Jag tycker aftonbladets artikel andas ett märkligt förakt. Ett märkligt knäck på alla sätt.

 • WWGD? DC talk
 • – En timme frågor och svar med Jeff Jarvis. Perfekt sällskap i badet.

 • Five Best Netbooks [Hive Five]
 • – Jag klurar precis på bästa netbooken, grabben behöver en. (Och jag ska installera os x på den, i smyg;). Den här genomgången tyckte jag var bra. Rakt på. Bara ut och shoppa.

 • Henrik-Alexandersson.se: Luditerna i Naturskyddsföreningen
 • – Jag älskar tanken på ESS i Lund, och jag tycker Hax avslutning i det här inlägget är spot on.

 • Zen och konsten att steka ett ägg
 • – Erik skriver coolaste, rakaste, manligaste hälsobloggen. Enda nackdelen är att man får bilder av honom, yogandes, i huvudet.