jardenberg kommenterar – 2009-06-01

 • Aardvark Blog
 • – Aardvark är en av de märkligaste, coolaste, tjänsterna på väldigt länge. Visst har jag nämnt dem tidigare? Anyway, de expanderar så det knakar, hoppas de inte tappar sin unika ton. Jag har 20 invites om någon vill testa. Lämna en kommentar så skickar jag över.

  Uppdatering: de gick åt som smör i solen. Nya är på väg in, så önska på – men för nu har jag inga kvar. Har fått fler. Massor. Så nu öppnar önskelådan igen.

 • Dagens Media
 • – SJ:s kommunikationsdirektör finns inte på Facebook och Twitter. Citat: ”vi tittar just nu på vilken strategi SJ ska ha i sociala medier” – men hur kan hon titta på det utan att vara där? Det är ju första grundregeln för sociala medier. Du måste vara där, även för att eventuellt få klart för dig att du inte ska vara där. Det går inte att läsa sig till en analys i den frågan.

 • Uppkopplat – Avkopplat » Twitter för lokaljournalistik
 • – CJ är cool, och jag gillar verkligen konkreta exempel. Mer sånt här. (Tack till Niclas, hade missat det här annars)

 • Conferences
 • – Håller med i mycket, många konferenser är sjukt överprisatta och ger fullständigt värdelös ROI. Men vissa är som underbara festivaler (reboot), som once in a lifetime happenings (24hbc), för märkliga för att missa (SSWC) – eller helt enkelt som den där balen på slottet som man bara kan drömma om (TED).

 • Lever på att tigga | EU-valet | Nyheter | Aftonbladet
 • – Jag tycker aftonbladets artikel andas ett märkligt förakt. Ett märkligt knäck på alla sätt.

 • WWGD? DC talk
 • – En timme frågor och svar med Jeff Jarvis. Perfekt sällskap i badet.

 • Five Best Netbooks [Hive Five]
 • – Jag klurar precis på bästa netbooken, grabben behöver en. (Och jag ska installera os x på den, i smyg;). Den här genomgången tyckte jag var bra. Rakt på. Bara ut och shoppa.

 • Henrik-Alexandersson.se: Luditerna i Naturskyddsföreningen
 • – Jag älskar tanken på ESS i Lund, och jag tycker Hax avslutning i det här inlägget är spot on.

 • Zen och konsten att steka ett ägg
 • – Erik skriver coolaste, rakaste, manligaste hälsobloggen. Enda nackdelen är att man får bilder av honom, yogandes, i huvudet.

55 thoughts on “jardenberg kommenterar – 2009-06-01”

 1. Du får gärna dra över en Aardvark-invite till mig – det ska bli intressant att se hur det fungerar i praktiken. Aardvarks demofilm är för övrigt helt klockren – inga häftiga effekter eller långa haranger om “social media”, bara ett chattfönster.

  Reply
 2. Aardvark är helt klart en förnuftig tjänst i tiden, och jag hoppas att det får möjlighet att sprida sig till “vanliga” branscher också.
  Inviten kan du spara till någon annan, jag är anmäld på sajten och har möjlighet att vänta. Tack förresten för “jardenberg kommentarer” – läser den kanske inte varje dag, men så ofta jag tänker på det.

  Reply
 3. Aardvark invite – vore jättekul!

  Keep up the good work!

  (Snabb respons på mobilversionen av Jardenberg kommenterar – i den inbyggda browsern i Tweeties iPhoneapp öppnas inte utgående länkar från din mobilanpassade sida… vet förstås inte om det är den browsern eller något på din sida. Vet bara att jag får välja Öppna i Safari istället.)

  Reply
 4. Hej! Ser spännande ut och skicka gärna en invite. Har du fått några frågor ännu att besvara?

  Reply
 5. Aardvark verkar häftigt. Skicka gärna över en invite om du har någon kvar. Tack!

  christian.wilsson(snabelbanan)lumbergh.se

  Reply
 6. SLUT på aardvark-invites för stunden. Men jag tror att alla som levererade mailadress har fått. Nya invites är på g, då börjar jag om igen ;)

  Reply
 7. Tack för dina “jardenberg kommentarer” jag läser dem så fort jag har tid. Aardvark verkar lovande hoppas vi får se något som “kan kallas konkurrent” till Google snart. Har inte bråttom, jag har anmält mig på deras sajt och väntar på dem.

  Reply
 8. Hej Jocke, skulle gärna testa Aardvark. Sänd gärna över en invite om du har nån. Må väl!

  Reply
 9. Hej Jocke

  Jag som ska resa runt på Nya Zeeland nu ser framför mig hur jag med iPhone i hand ställer en fråga om vad jag ska uppleva i den by jag för tillfället hamnar i. När du har fler invites får du gärna dela med dig till mig! Tackar.

  Mvh

  Jonas

  Reply
 10. Vilket påminner mig om att de har en alldeles utmärkt iPhone-app, just nu i beta. Jag kan rekommendera dig att signa upp för den (försöka iaf), efter att du fixat en invite. @moonhouse, tex har nog också att dela ut.

  Reply
 11. Såvida grabben inte ska blondinbella-blogga behövs väl ingen netbook. Både där och i alla andra fall räcker väl en iPhone när man inte har med sig en klump-laptop? :)

  Reply
 12. Har snabbläst om Aardvark – påminner om en grej jag funderade på för massa år sen, så det vore väldigt skoj att testa. Om du har några invites kvar?

  Reply
 13. Hej Joakim,
  Vore jättetacksam för en Aardvark- invite! Vill även passa på att tacka för dina online-avtryck! Alltid spännande att följa!
  //Nisse

  Reply

Leave a Reply