• Exceptionally refurbished Mac mini
 • – Haha, skitbra. Och eftersom mina kommentarer publiceras i omvänd kronologisk ordning så får det här bli slutordet.

 • Når Linda Thompson vil spille inn en ny plate…
 • – Som det gamla skämtet. ”Gästen till dragspelaren som går runt bland borden. Spelar ni på beställning? Javisst! Bra, här är en hundring, gå och bowla i två timmar”. Fast Linda är coolare. Vilken artist skulle du betala för att INTE spela in en skiva?

 • From free to paid… a smart move?
 • – Bra fråga: om någon vet hur det gått för Bluffton Today så vill jag gärna veta.

  Och visst är det märkligt att gratistidningarna rent generellt inte utsätts för samma hätska attacker för att de är gratis som webben gör. Ska jag gissa beror det på att man på goda grunder vet att webben är den starkaste kanalen.

 • Att jobba på Google
 • – Strålande rapport från google-fronten. Hela vägen in på muggen. Du rockar Johanna!

 • Prezi is the zooming presentation editor
 • – Prezi, snart hur stort som helst. (är jag den ende som inte kan tänka mig att köra en preso utan next slide preview?)

 • Testar trackback « Medievärldens redaktionsblogg
 • – Nope, trackbacks verkar fortfarande inte fungera. Testing testing: http://www.medievarlden.se/etik-a-politik/97-kolumner/9609-mats-bergstrand-maennen-och-herrklubben

  När ska medievärlden byta till WordPress?

 • Expressens Wanjagate ger facit för krishantering
 • – Det är bara att hålla med Emanuel. Oavsett vilket så är Mattsson beundransvärd.

 • “Det här är vedervärdigt, att man utger sig vara en annan.” « Ingers blogg
 • – En epok går i graven. En kort epok, men ändå en epok. Epilogen ska bli spännande att följa. Jag kan inte riktigt tro att det ska ta slut så här. Black Ascot och Inger, två helt olika sidora av myntet. Det är mycket nu…

 • Approximation: Piratpartiet är slutet på början
 • – Jag delar inte längre vänsterns ideologiska grund, jag är snarare o-ideologisk numera. Så även om jag inte håller med om finalen i det här inlägget så slås jag igen av hur det är på den flanken som jag ofta hittar den mest tankeväckande läsningen. Även om jag tänker emot, men det är ju också en tacksam process.

 • About us
 • – Det är en snygg sajt, och det är ett tufft grepp. En DI på engelska, alltså om svenske ekonomi och svenska affärer, men skriven för icke-svenskar.

  Jag vet inte hur stor målgruppen är, men jag hoppas verkligen att Johan Nylander får ihop det här. Fler udda initiativ behövs.

 • Bing – Microsofts nya söktjänst gillar gamla sajter
 • – Tack Nikke för att du orkar. Själv blir jag bara alldeles matt av Microsofts nya söktjänst. Som tredje träff vid en sökning på jardenberg presenterade den min gzipade sitemap. Vet du vad det betyder tror jag du tycker det är hysteriskt roligt. Vet du inte så tro mig, det är hysteriskt roligt.

  Och ”binga”, vem vill egentligen ”binga”? Det lär inte hamna på min registreringsskylt iaf ;)