• Seesmic's Web Offering Is the Best Twitter Browser Interface Yet
 • – Ser onekligen intressant ut, men inte sååå funkis i iPhone/safari. Ska testa på stormacen imorgon.

 • Semester
 • – Om Miriam berättar att det var McDreamy som tog hand om henne blir jag riktigt avundsjuk. Kul hur som helst att hon verkar bjuda på lite bloggtempo over there.

 • Lite eftertankar om Google
 • – Gnället och trångsyntheten når nya höjder. Å andra sidan misstänker jag fortfarande starkt att den gode Andreas bara har funnit ett nytt sätt att profilera sig. Google-FUD är ju onekligen en populär (populistisk) gren idag. Vore otroligt skönt med lite substans och studs i resonemanget bara. Andreas hyllade ju tex artikeln om Google på DN kultur härom dagen som, om jag minns rätt, årets bästa text. Typ. Och det är ju helt ärligt ett skämt på vilken skala som helst.

  Andreas, kom till SSWC och ta en Debate On med mig. Vi gör upp om frågan i en debatt där ingen sten lämnas ovänd.

 • Google accounts on Twitter
 • – Hahah, Google verkligen omfamnar Twitter nu. Björnkram?

 • Uppraggad
 • – Det var som vi skojade om när Bambuser var som hetast. Så snart man tog fram mobilen så dog samtalet. Motsatsen till transparens heter bamburens.

 • Biking, squared.
  Dave Watson jumps Tour de France peloton. (via…
 • – Hög wowfaktor.

 • Fredagsöl på twitter-#FollowFriday
 • – Rätt sätt att rekommendera folk på Twitter. Bra så, Brit.

 • Metadata for news
 • – Dublin Core har med önskvärd tydlighet visat hur svårt det är att få fart på (överdrivet strukturerad) metadata. Jag säger: låt oss fokusera på taggar.

 • Why and How to Use Disqus with WordPress
 • – Jag kör ju Disqus på den här sajten sedan ett bra tag och är sjukt nöjd. Så länge inte Automattic gör något riktigt bra med IntenseDebate (som de köpte för långt över ett år sedan) så stannar jag här. Men jag ska skruva till formen lite. Thesis är ju även mitt tema så här finns lite tips att låna tror jag.

 • #followfriday kan vara så bra
 • – Återigen saknar jag jaiku i sin glans dagar. Så det nästan gör ont. Den tjänstens sätt att hantera kommentarer gjorde att du fick ett utmärkt redskap för att utöka ditt nätverk. Minns ni? Så smart.

 • 100 Essential Skills for Geeks
 • – 100 saker, en timme vardera: här är ditt 100-timmars projekt;)

 • The keyboard Cat meme – a history lesson
 • – Måttligt intresserad av att läsa mer om Fatso, men jag blir fascinerad över att hitta en referens till Rocketboom. Jag följde showen dagligen under det första året eller så, men sedan tappade vi kontakten. Och jag har inte precis blivit påmind förrän nu. Så det här är en note to self: kolla upp rocketboom igen.