jardenberg kommenterar – 2009-08-09

 • karbonpapper.se

  – Och så måste jag naturligtvis tipsa om den här lilla fräckisen. Den kanske får någon att tänka en och annan tanke.

 • Kustbevakningens vapen inte feltolkat på WP

  – Det här ledde till en kul diskussion på Twitter. Den kom mest att handla om GPs artikel var vinklad eller inte. Jag tycker att språkbruket tyder på en viss bias…

 • Inte ett rött öre

  – Blogge kommenterar DNs ledare om betalt för nyheter. Men jag tror inte det är funkis att bara göra det till en kvalitetsfråga. Det handlar inte ens bara om betalvilja. Det är så många faktorer som ska falla på plats för att men ska öppna plånboken.

 • Alinea

  – [MAT] Se där, jag visste väl att det fanns någon anledning att åka tillbaka till Chicago…

 • Swedish Chef … ey

  – Jag skrattar så svetten rinner, inte bara tårarna. Wifey ser nästan lite orolig ut… Fortfarande överträffar verkligheten dikten, men Johnnys remix är GRYM!

 • The Age of the Stream – Really great article!

  – Det här ska du läsa, om du bara ska läsa något idag. Det handlar om skiftet i vår mediekonsumtion, och det stämmer. Det kommer givetvis att komma en motreaktion, att vi kommer att vilja ha en slow media-del i vårt liv också. Men det betyder bara att de som försöker lira i mittfållan kommer att ta ÄNNU mer stryk. Catch the stream, alltså.

  Och snälla, anklaga mig inte för att vara atypisk bara för att jag också är ett “edge case”. När det gäller de förändringar som blir sticky hos mig, så har var enda en ett par år senare varit mainstream. Att vara en early adopter betyder inte att man är en annan ras…

 • Anil Dash On Google Wave; Is the Wave Framework Too Complicated to Be Adopted?

  – Det pågår en inspirerande diskussion om Wave – och har egentligen gjort enda sedan lanseringen. Det intressanta är att alla verkar gilla både idén och modellen. Men att man inte riktigt vågar tro att det kommer att funka att gå så långt. Men då säger jag: let’s make it work. På’t bara!

 • Yahoo Chief: ‘We Have Never Been a Search Company’ – Bits Blog – NYTimes.com

  – Jag är förvirrad. Yahoo startade förvisso som något helt annat än de vi menar med sön idag. Men kom igen, under långa perioder har sök absolut varit deras fokus. Jag misstänker att varenda yahooer känner sig minst lika förvirrad som jag av den här intervjun.

 • Austria – a thin line between paid and free

  – Haha, jag trivs med att semestra i Österrike. Men på mediefronten är de verkligen udda figurer.

 • Why I Stopped Being Paranoid and Started Using Mint [Money]

  – Jag har tjatat förr och jag tänker fortsätta tjata. Jag vill ha Mint. Och jag vill att SHB gör det så jag inte behöver lämna ut mina uppgifter. Hur svårt kan det egentligen vara för dem, det krävs ju bara lite karbonpapper.

1 thought on “jardenberg kommenterar – 2009-08-09”

 1. Visst är det grymt spännande med Wave!

  Tror Wave är så tilltalande för de flesta dels för att det dels handlar om open source, men också om att “knyta ihop säcken” när det gäller sociala medier med email i centrum.

  Det är alldeles för fragmenterat med tjänster nu, inte minst tydliggjort när många distribuerar samma innehåll flera gånger till me to tjänster bara för sakens skull. De är inte där själva, men “det kan ju hända att någon där finner det intressant så varför inte?”

  Reply

Leave a Reply