• Goollery, a Collection of Google-Related Projects
 • – Psst, wifey. Jag vill ha en Google vanity ring. I utbyte får du ett set Google-kyddar. Lekfullheten som en del googlers uppvisar är ljuvlig.

 • Mitt i steget: Bo Högborn, UT:s nye chefredaktör, tycker nätet undergräver
 • – Jo, jag har liksom förstått att det är de här vindarna som blåser i den koncernen nu. Det vore intressant att få ta ett samtal med Bo om beteenden och mediekonsumtionsmönster så här på 2000-talet. Lycka till UT.

 • Webb-tv är fantastiskt… du ser väl Zlatan i kväll?
 • – Visst är det löjligt att jag ska behöva bli glad av att läsa om hur Expressens chefredaktör creddar SVT- och TV4play. Men det är det klimat vi har.

 • Nu kan du själv skräddarsy ditt RSS-flöde från hd.se (via feedly)
 • – Heja hd.se. Inga jättekliv och något som jag faktiskt trodde redan fungerade – men i dessa dagar blir jag glad för alla steg som tas framåt.

 • How the iTablet may work (via feedly)
 • – Det är svårt att inte fascineras över vilket otroligt arbete en del entusiaster lägger ner på att spekulera runt apples tablet. Å andra sidan tror jag det bygger deras personliga varumärke på ett enastående sätt. Vem skulle inte vilja anställa den här killen tex ;)

 • What Kate Saw in Silicon Valley
 • – Paul Graham berättar genom Kates ögon hur en icke-vc ser på startupvärlden. Oerhört intressant. Tex gillar jag punkt 3: ”How little money it can take to start a startup. In Kate’s world, everything is still physical and expensive. You can barely renovate a bathroom for the cost of starting a startup.”

 • Blasts from the past
 • – Jag har t-shirten, men det här var vassare!

 • Skatteverket kastar ut Notes – IDG.se
 • – M E N F Ö R F A N!!! Ur askan i elden. Nu är det väl ändå läge att kräva korten på bordet och få titta på hur den här upphandlingen går till.

 • Universal Music | Digitalfabriken
 • – Absolut inget ont om Johan Funemyr och de arbete han bedriver med att digitalisera den analoga delen av Universals katalog. Men att i samma post som man skriver om Spotify för iPhone nämna Lill Lindfors, Roffe Bengtsson och Lili & Sussie…

 • Rymdkanalen Live |
 • – Här kan man se dockning och lucköppningen i efterhand. Och det är ju coolt. Men det väcker så många frågor. Tex undrar jag hur det kan tänkas lukta när de öppnar luckan…

 • Blondinbella – Isabella Löwengrip
 • – Jag ska inte göra om Niclas misstag att göra mig lustig över modebloggarna. Jag ska inte göra om Niclas misstag att göra mig lustig över modebloggarna. Jag ska inte göra om Niclas misstag att göra mig lustig över modebloggarna. Jag ska inte göra om…