jardenberg kommenterar – 2009-11-03

 • Resumé: ”Det känns jättebra”
 • – Några reflektioner. Har hon sagt ”Det känns jättebra” så var det kanske inte den smartaste frasen. Att Magnus Janson kliver fram ur skuggorna och tar en rejäl roll gör mig glad – på tiden! Att man bantar är nyttigt, men banta på webben? Och Björn Hedensjö är guld, men det känns ändå fel att plocka bort Charlotta som bevisligen lyft DN.se till en massa priser, om inte annat. Känns som det kan skapa onödigt mycket badwill.

  Mest glad är jag att jag inte är Björn…

 • Google Adds Longer Text Snippets and Image Previews to Search Results
 • – Google balanserar på två slaka linor här. Dels att deras underbart rena SERP allt mer liknar en julgran (å andra sidan, så har min serp sett ut länge tack vare en samling greasemonkey-script). Dels att uppröra innehållsleverantörer.
  Men å andra sidan, Google brukar ju veta vad de gör, iaf på sökområdet.

 • 10 Twitter List Widgets You Can Grab & Embed Right Now
 • – Hahaha, sällan har väl en så i grunden simpel sak som twitters listor sett så mycket uppmärksamhet. Det är en dingding värld;)

 • Apple iTunes Pitch: TV for $30 Per Month | Peter Kafka | MediaMemo | AllThingsD
 • – Heta rykten. Jag kan inte bestämma mig om Apple har hybris eller om det här är ubersmart. Så jag bara komstatra att det än så länge är ett rykte.

Leave a Reply