jardenberg kommenterar – 24 Sep, 2010 #jjk

 1. Facebook nere och världen påverkas en smula
 2. – Och jag menade inte bara som plattform för identiteter, utan hänvisade bland annat till utrullningen av Places – plattform från första stund.

  Facebook har varit en silo. Men de vet att silos inte överlever. Det här är grymt spännande att resonera om. Men som jag brukar säga till mina klienter: DU ska inte ödsla hjärncykler på att fundera på vad som kommer efter facebook. Du ska se till att utnyttja det som redan finns idag, till att börja med.

  Anyway, nu ska jag ut på Milanos gator och leta efter en ipad wifi+3G. Önska mig lycka till, och tipsa gärna till +46735187700 om du vet var det finns en.

  Rock on, I will!

 3. Presentation på Disruptive Code
 4. – Hahaha, vilken rolig twist med pulsmätaren. Perko rockar!

 5. Den sociala grafen. Interaktiv!
 6. – In och lattja

 7. Facebook (12) | More Details on Today's Outage
 8. – Jo tack, det var 2,5h som kändes i många system. Att vara en plattform och inte bara en tjänst ställer nya krav…

 9. Ron Conway Drops A Nuclear Bomb On The Super Angels [Email]
 10. – ”Please keep this confidential even though I know that will be hard since two of you let your egos take over and show Arrington how important you are by telling him you were headed to a “secret” angel gathering.”
  Nu händer det saker…

 11. (title unknown)
 12. – Hahaha, sök efter DROP TABLE.

 13. The Future of the Book. on Vimeo
 14. – Håller med att @stroemberg, det här är snyggt och spännande. Följer de ofta pratade linjerna, men välförpackat och spetsigt genomfört.

  Men jag kan ju inte låta bli att undra om en sådan som @stroemberg bara ser det som något för böcker – eller om han liksom jag tycker att det är DET HÄR som popsci skulle gjort. Jag tycker i stort att de här koncepten passar ännu bättre för magasin än för böcker, nämligen. Men det kanske bara är jag?

4 thoughts on “jardenberg kommenterar – 24 Sep, 2010 #jjk”

 1. Om nr 7: Självklart har du rätt. Och just DET HÄR har vi ägnat mycket uppmärksamhet åt. Men det är “krypa innan du går” som gäller. Dessutom ska jag ärligt säga att Ideo-konceptet är snyggare. Men det är väldigt likt.

  Reply

Leave a Reply