jardenberg kommenterar – 3 Aug, 2010

 1. Mellby-kavring | Flickr – Photo Sharing!
 2.  

  Livet goda.

   

  – Känns som jag missat en del bra texter idag, men tiden sprang iväg. För att kompenserar för eventuella luckor, här har ni årets bästa mat-tips. Det här är SJUKT gott. Och garanterat fritt från statskorruption: http://govdata.se/mellbybagarn-ingvar-andersson/

 3. Daniel Ellsberg’s WikiLeaks wish list
 4. – Jag höjde inte så mycket på ögonbrynen över den här i helgen, men i ljuset av dagens ledare (se mer längre ner) så ger det … lite kluvet intryck. Jag föredrar den här vinkeln, goes without saying…

 5. Bing Adds Open Street Map
 6. – Det här skulle Google Maps gjort för länge sedan…

 7. Check-In On Foursquare Without Taking Your Phone Out Of Your Pocket
 8. – I gamla Plazes gillade jag att den kunde checka in automatiskt och jag har saknat det ända sedan den produkten effektivt avlivades av Nokia (om jag inte minns fel). Nu finns det en ny app, ett påhäng till 4sq, som verkar ta mig tillbaka till framtiden. Yay. Smaka på det, Gowalla-mesar ;)

 9. Piratpartiet betonar rättssäkerhet | Inrikes | SvD
 10. – Jag tycker ändå manifestet landat förhållandevis bra i både press och andra medier.

 11. Magasinet Filter
 12. – En gammal text, men jag läste den i morse igen. Gillar. Och det är väl lite som den gamla sanningen om att man äter lika mycket med ögonen. Man äter lika mycket, också, med samvetet.

  Jag tror att jag kan smaka skillnad, men det spelar egentligen ingen roll. Det viktiga är att jag vet att det producerats på schysst sätt. Det godaste jag ätit, ever, var mina egenslaktade tuppar på gården i Lilla Trällekilla. Jag vet att de hade ett underbart liv, jag vet att de slaktades inte bara för min skull utan för att återställa ordningen i flocken, och eftersom jag själv höll i yxan så vet jag att de dog utan plågor och stress.

 13. The YCommonApp
 14. – Supersmart rekrytering!

 15. COPYRIOT | Amerikansk militär mot isländska dataservrar?
 16. – Via Twitter uppmärksammas jag på att Rasmus redan skrivit bra om ledaren från Washington Post (länken nedan). Läs här. Reagera. För fan!

 17. Marc A. Thiessen – WikiLeaks must be stopped
 18. – Nu har skiten verkligen träffat fläkten. Om det här får skrivas i Washington POst så är det snart inget tvivel om att det kommer att bli riktigt, riktigt smutsigt. Jag är, faktiskt, i chock.

 19. What Americans Do Online: Social Media And Games Dominate Activity | Nielsen Wire
 20. – Så kombinerar vi det och får fram Social Games aka Planeto ;) Vi laddar för fullt för storskalig lansering. Stay tuned. Och hojta om du vill vara med och spela redan nu.

 21. Och veckans ceremonitroll ärŠ – stroemberg’s posterous
 22. – @stroemberg är surast på internet, men det gör verkligen inget. Jag överlåter glatt min plats som Statler till honom. Och så får @claes ersätta @morpac som Waldorf. Det blir kanon.
  Men det var inte det jag ville puffa för egentligen, utan det handlar om den hör ursnygga uppföljningen på förra veckans bästa ord. Ceremonitroll. Jag tror Fredrik är något stort på spåren här ;) Och jag instämmer helhjärtat när det gäller Birro.

 23. Climbing Mt. Kilimanjaro
 24. – Coolt. Bara så.

 25. CHART OF THE DAY: RIM Needs A Home Run With Its Next Phone
 26. – Jag vet inte vad du tycker, men jag menar att det här är en ganska talande graf.

8 thoughts on “jardenberg kommenterar – 3 Aug, 2010”

 1. Gillar inte nummer fyra. Jag bor inom 200 meter av parken, grillen och fiket dit jag går. Så fort jag kommer hem checkas jag i så fall automatiskt in? Inte så genomtänkt.

  Reply
 2. Inte nödvändigtvis – det beror på hur du ställer in det. Jag skickar aldrig vidare en incheckning till Twitter om jag inte skriver en notering. Och om jag skriver en notering är det ju ingen skillnad på en incheckning och en tweet, ur ett twitter-perspektiv.

  Reply

Leave a Reply