jardenberg kommenterar – 3 Jul, 2010

 1. Telia 4G multi-mode modem. | Flickr – Photo Sharing!
 2. – På Gotland, Visby, #almedalen – och det är mycket kommainimatchenpyssel den här första helgen. Vi måste ju hinna förbereda morgondagen också. Så idag och imorgon blir det inte så fylliga kommentarer, sorry.

  Men du, det är ju sol ute – passa på och njut av de fyra-fem timmar du sparar på att inte behöva läsa igenom alla mina fantastiska tips ;)

 3. Politikerbloggen » ALMEDALEN Listan på journalisterna som bevakar
 4. – Någon sa 730. Jag har inte räknat.

 5. Lessons From Life, by 90-year-old Regina Brett
 6. – Kan lägga till “bitterhet är en lyx”.
  Fin lista som Sandra hittat. Gillar mixen, ogillar alla rader som innehåller God, men det är ju sånt man vant sig vid. Som det står mot slutet: “yield” ;)

 7. Roskilde håller på att försvenskas – Kultur & Nöjen – Sydsvenskan – Nyheter dygnet runt
 8. – Mer på festivaltemat kommer längre ner. Men här är en slags antites till mina fina minnen från festivalåren. Det är inga ockerpriser, men det är inte heller det frihetens roskilde som jag älskade. Hoppas man har räknat på risken att folk bara kommer dit och tältar och festar, och inte alls går in på festivalområdet. Vad är nästa steg då? Toaavgifter (alla som har varit på roskilde inser det roliga i det;)

 9. Mitt Hultsfred | Dagens Spotifylista
 10. – Nätet svämmar över av runor över Hutlsfred. Så klart. Jag har varit på fem eller sex, men Roskilde var alltid mer min grej. Men det snackar man såklart inte om nu, nu frossar man i andras minnen och njuter. @pelles gör en härlig minnesresa, för att fresta till klick kastar jag in det här citatet: ”Festivalerna var för mig väldigt strukturerade. På den tiden drack jag ingen alkohol och gick stenhårt in för att se så många band som möjligt. Mycket tid lades ner på att läsa igenom alla program, kryssa för alla intressanta spelningar och sedan välja vinnarna vid scenkrockarna, vilka naturligtvis var många. (Till viss del liknade det här säkert det inställning som jag hade inför Hobbex-katalogen och liknande trycksaker när jag var liten.)” och den här bilden: http://www.flickr.com/photos/pellesten/4754724809/
  Jag drack inte heller så mycket sprit på den tiden (yeay, right). Men en och annan holk blev det förstås. Därmed inte sagt något om Pelles inhalationsvanor ;)

 11. grillegrill.se
 12. – Nu när säsongen faktiskt verkar ta fart är det läge att re-puffa lite för den här. @hepp gör verkligen ett stencoolt jobb här, och om nu hänger på så gör han säkert mer.

 13. Twitter / Martin Brother Bagge: apple mjukvarufixar iphone …
 14. – Hmmm. http://www.apple.com/pr/library/2010/07/02appleletter.html

 15. SMS:a när man kör bil ökar olycksrisken 23 gånger – av Helena Bargholtz
 16. – Helt sant, säkert. Men spela in lite video måste väl vara ok?http://www.youtube.com/watch?v=4D3C_T8MBUA

6 thoughts on “jardenberg kommenterar – 3 Jul, 2010”

 1. Fick 40mbit ner och 4mbit upp med mitt nya modem på macen mitt i stan. Sitter nu på landet och testar hur uppkopplingen är i glesbygden.
  Negativt är att den tar ett par sek att koppla mellan 4G-3G. så hittar den inget 4g nät så tar det lite tid innan den kopplar upp.

  Reply
 2. jag ska just blogga om “Lessons from life” och inser att du redan i juni bloggade om att “Lessons from life” inte är skrivna av en 90-åring utan av en 50-åring (dock är det Regina Brett). Lite kul detalj :-)

  Reply

Leave a Reply