Jag ska hårdtesta under veckan, men helt kort. Förutom att instruktionerna för mac alltid är svårare än själva installationen och förutom att det är en del diff mellan vad som anges och vad som faktiskt sedan gäller (jag hänvisas tex till www.telia.se/modem för att välja installationsfiler för mitt modem – som inte finns på den sidan) – och som är lätt att smälta när det är en produkt som knappt är släppt så… 4G @ ringmuren

Det går FORT! Jag kommer att testa runt lite på olika ställen i Visby under veckan, och jämföra lite. Rubriken på bilderna räcker förhoppningsvis som förklaring. Tex

Telia_iPhone USB Tethering @ ringmuren

Just att det funkar för mac är en bra och ny sak, en annan är att jag testar multimode-modemet, som alltså klarar allt från gamla 2G och upp till 4G. Inte helt utan avbrott än, men det har lovats mjukvaruuppdateringar löpande. Ett av få Samsung GT-B3730 i Almedalen

Kudos till Telia som vågar låta mig vara testpilot och till Suzanne Fors för kontakten.