Kort om: ”Här är Stakstons egen Twitter-lista – Dagens Media”

På tal om den där twitter-historien på dagensmedia.se

Dagensmedia.ses Twitterlista väckte starka reaktioner och kritik. Vi bad därför JMW-konsulten, och tillika en av Sveriges flitigaste Twittrare Brit Stakston, att göra en altenativ lista.

via Här är Stakstons egen Twitter-lista – Dagens Media.

Förundras lite. Inte över listan, för den är klockren. Utan över vad som hände med rubriken. Inledningsvis satte både Brit och Dagens Media den klatschiga och säljande rubriken: ”Sydsvenskan har Twitters hetaste journalister”. Men ganska snart byttes den till den här mycket tamare, och ganska värdelösa, rubben.

Jag kollade med Brit och hon säger: ”det är inte ‘min’ lista. Har använt inputen från #hotjourn och gjorde tydligt att mina personliga lista över 15 journalisttwittrare skulle se annorlunda ut dvs de som har relevans i mitt jobb i relation till företag”. Hon är lika förvånad som jag över bytet.

Ingen biggie, men jag blir lite nyfiken på varför dagensmedia valde att byta bra rubrik mot dålig – vill man inte credda sydsvenskan? Dumt, för det tycker jag de har förtjänat.

2 thoughts on “Kort om: ”Här är Stakstons egen Twitter-lista – Dagens Media””

Leave a Reply