Loggan är klar

Yes, det har varit plågsamt. Men skönt ont och kul ändå. Petra LundinManifesto (ny sajt är på gång, har jag hört;) har nu kommit fram till den optimala svängningen, den ultimata färgen på pricken, den rätta tjockleken på strecken. Och ändå är det jag som känner mig som en stolt pappa…

Nu ska den byggas på till en komplett grafisk profil. Mindpark.se ska också stilas till. Var sak har sin tid.

Jag återkommer till Manifesto framöver, men de har verkligen gjort ett strålande jobb. Mr Manifesto himself, Michael Nilsson, har lett mig genom hela processen från strategisk plattform, målformuleringar och hela vägen ut till vårt i princip (with a twist) helt IKEA-inredda kontor. Och som sagt – de har gett oss en logo som känns vi.

En logo som inte är så förfärligt corporate – utan snarare kreativ, arbetad, unik och med mycket glimt i ögat.

Åhh, jag är glad.

11 thoughts on “Loggan är klar”

  1. Hmmm. Antingen har jag gjort för många logotyper i mitt liv, eller så krävs det en lång brief för att förstå meningen den logon.
    Tur de kommer fixa sin websida för PDF för nedladdning känns så 2003.

    Reply
  2. Hmmm. Antingen har jag gjort för många logotyper i mitt liv, eller så krävs det en lång brief för att förstå meningen den logon.
    Tur de kommer fixa sin websida för PDF för nedladdning känns så 2003.

    Reply

Leave a Reply