(kolla sist i texten, jag delar ut invites på måndag)

Jag har haft förmånen att få köra Magine ganska länge nu, och tjänsten har varit en trogen vän i min padda och iPhone sedan mitt första test. Med tiden har det blivit tydligt att Deeped har rätt, det är en evolution av TV, snarare än en revolution. Men det är skönt, det gör övergången för oss old people lite lättare. Och kanske, kanske är det en del av problemet. Mer om det en annan dag, för nu ska vi fira.

På måndag lanserar Magine sin ”First Edition”. Det har inte passerat techvärlden obemärkt, och både TechCrunch och PandoDaily skriver vällustigt om den nya versionen. Man får nästan lite Spotify-vibbar inför surmulenheten i att tjänsten bara fungerar i Sverige.

Jag har fått förmånen att prata lite med Magines Mattias Hjelmstedt som är medgrundare och COO samt Petronella Turesson som är kommunkationsansvarig och Mahesh Kumar,affärsutvecklare – om den nya versionen, och vägen framåt. Klicka igång filmen och se när Mattias demonstrerar de nya funktionerna.

Skulle gärna pratat längre men jag var tvungen att rusa, så det blev lite avhugget på slutet. Det kommer en uppföljning, storyn om Magine är långt från färdigskriven.

Och här är några slides med skärmdumpar. Gränssnittet syntes inte riktigt så väl i demon, även om jag tyckte Mattias gjorde ett berömvärt jobb i kampen mot demodemonen. Fråga i en kommentar om jag missat något.

Uppdatering: På måndag kommer jag att dela ut invites som gör att du kan gå före i kön. Lämna en kommentar redan idag där du berättar om vad du tycker Magine ska sikta på i nästa version. Sociala funktioner, längre arkiv, interaktivitet, eller något helt annat. Själv undrar jag om jag inte skulle vilja komma åt Youtube inifrån Magine också… Jag delar ut så långt lagret räcker, men de kommer inte landa i din mailbox förrän på måndag (se till att du är inloggad på något sätt innan du kommenterar).