Måndag med sociala medieakuten – the talkshow

Vi sänder klockan 08.30 från Café Milagro på Stora Torget 18. Välkommen att vara med på plats, eller på nätet via jmw.se

Uppdaterat, sändningen är över. Stökigt och stressat även dag två. Här finns arkivet på blip.tv

Igår pratade Fredrik Reinfeldt från stora scenen i Almedalen och moderaterna hade ”sin dag”. Idag tittar vi på hur responsen blev i de sociala medierna. Vi gästas av Sofia Arkelsten, i riksdagen för moderaterna, bloggare och av SvD omnämnd i samma artikel som Sarah Palin samt Martin Lindvall, före detta moderat-aktiv kommunikationsexpert som kanske är mer känd som @slumpnavigator och på bloggen med samma namn.

Vi pratar också om hur den gamla favoriten: sociala medier och traditionella medier i härlig kombination? Med oss på Cafe Milagro har vi Martina Lind som bland annat varit stabschef hos Lars Leijonborg, journalist på E24 och som nu driver Politometern samt Niklas Svensson, journalisten från expressen som startade Politikerbloggen, gick till TV4 och nu är tillbaka på Expressen igen. Varför gör man så?

Via inslag gästas vi av syskonen Staffan och Annika Dopping samt Ann Hallsenius och Karin Bäcklund som tillsammans med Martina Lind kickat igång Bloggplats H12

Mest spännande är kanske att eftersom SVT lägger beslag på min parhäst Brit Stakston för en stund i deras morgonsoffa, så lånar vi Hanna Stjärne från SR. Ett välbehövligt proffs i vår talkshow ;)

3 thoughts on “Måndag med sociala medieakuten – the talkshow”

Leave a Reply