Premiär för sociala medieakuten – the talkshow

Uppdaterat: Första dagen med vår talkshow. Stressigt, förvirrat och otajt. Precis som en första dag ska vara. Finns hos blip.tv

Det här blir kort, det är mindre än åtta timmar kvar till vi går live med vårt första samtal om sociala medier och politik – almedalen, alltså – i skön förening. Vi spelade in en sunkpuff idag, @britstaktson, @bjornfalkevik och jag.

Spana in vad som skulle varit ett tekniktest

Inbyggd kamera i Björns mac (helt annan teknik när det är skarpt;) och precis så spontant som det blir när det inte är repat. Imorgon är vi lite mer stringenta. Inte repade förvisso, men välpackade med innehåll, lite mer strukturerade och framför allt – med grymma gäster och inslag. Lånar listan från Brit på JMW.se

Söndagen den 4 juli kör vi. Klockan 10.00. Är ni på plats i Visby så välkomna till Café Milagro, Bolaget, Stora Torget 18. Är ni inte på plats hittar ni oss här, häng gärna på i chatt och twitter.

Vill du tipsa oss? Kontakta oss på twitter via @jocke, @britstakston, @bjornfalkevik ring mig på +46735187700 eller maila [email protected]. Eller varför inte göra en RT och ta med #sma (som vi vet är ett kompromissval) . Givetvis finns vi på facebook.com/socialamedieakuten också, även om det är lite 2007;)

Våra sponsorer förtjänar ett stort tack, och de kommer att få det i överflöd under veckan. Det här är ett dyrt äventyr och vi gräver djupa hål i de egna plånböckerna för att göra det. Men utan hjälp från smartskallarna på Binero, Helsingborgs stad, Microsoft mfl hade det inte gått alls. Thanks!

Vill du hjälpa oss att fortsätta vara mer populära än partiledaretalet så hjärta oss i Fokus och Gullers finfina Almedalsapp.

Dagen i övrigt har varit fantastisk, så klart. Hela vägen från mycket inspirerande morgonsnack med Lasse Lundqvist från Riksantikvarieämbetet, över hastighetstest med 4G, möten och samtal i flykten och över både kaffe och pilsner, putsande på program, inspelning av inslag och så många sköna samtal. Ganska snart ska det bli ett par timmar i den här pärlan…

Se nu till att vi ses i morgon på något sätt. Live eller på nätet. Här är en godnatt-tweet

6 thoughts on “Premiär för sociala medieakuten – the talkshow”

  1. En riktigt bra talkshow. Jag är mer eller mindre ointresserad av av som händer i Almedalen, men denna talkshow ska jag försöka följa.

    Reply

Leave a Reply