Mellan en klippa och ett hårt ställe…

Alla som känner mig det minsta lilla vet hur jag brinner för projektet Makten och öppenheten och de frågor som det handlar om. Ingen har nog heller missat hur jag laddat och peppat för konferensen ”När tekniken påverkar politiken” som går av stapeln imorgon. Men jag kommer tyvärr missa den.

Jag har fått en förfrågan om att hålla en session på Hyper Island Master Class i NYC, och det gick inte att missa – eller att kombinera resmässigt med konferensen här hemma. Jag lägger ner väldigt mycket tid på mina pro bono-engagemang och de är oerhört viktiga och givande för mig. Men ibland skär det ihop sig, och det är aldrig enkla val. Den här gången värre än vanligt eftersom det är två så tunga händelser. Between a rock and a hard place. Den här gången vann jobbet över idealismen.

Men så snart jag landat, ca kl 18 svensk tid, tänker jag dyka in här och kolla läget. Förresten, ett annat ställe att kolla läget på är twingly.com/opengov. Det är work in progress, men jag hade tänkt pusha för den på konferensen imorgon. Får hoppas att alla mina vänner som är där passar på att ta över evangeliserandet ;)

Anyway, det går fler tåg. Framöver kan vi tex träffas på The Really Realtime Conference, över en lunch hos SamuariPR, på 24HBC v2 där jag och Björn Falkevik ska svara för rapportering i världsklass, på Skiften, vid flera tillfällen under internetdagarna (specialerbjudande för mindparkare) och många fler tillfällen under hösten.

Och framför allt, Makten och öppenheten är inte slut med morgondagens konferens, det är långt till valet i september 2010. Redan innan årsskiftet är det dags för Visbymötet (med sin aktiva och alternativa agenda) och ministermötet i Malmö (som också har ett spännande sidoarrangemang).

Så vi ses väl i höst?

1 thought on “Mellan en klippa och ett hårt ställe…”

Leave a Reply