Introduktion: Mediebranschen, möt nördarna (nu tokbilligt!)

Vi behöver mötas mer, över gränserna. I kampen för att förstå internet är teknikerna en viktig faktor. Jag är helt övertygad om att mediebranschen har mycket att vinna på att bättre förstå de frågor som nördarna (ni vet att jag säger det med kärlek;) diskuterar på en konferens som internetdagarna. Därför medverkar jag på olika sätt i deras, för året nya, mediespår i Stockholm den 3-4 November. Så här säger jag idag i en intervju på internetdagarna.se:

– Jag tror det är viktigt att få mediefolket och hardcore-teknikerna att prata mer med varandra. Det dåliga tonläget och den bristande förståelsen dem emellan gör att vi missar många chanser kring vad Internet skulle kunna göra för medierna.

Internetdagarna 09För att göra det lättare för er att fatta beslutet och komma har jag utverkat en ”mindpark-specialare”. Om du väljer Mindpark i anmälningsformuläret betalar du inte 4.900 utan bara 3.600. Det är en riktigt sweet deal.

Mitt schema (kom och säg hej)

Otäck känsla, jag har en misstanke om att det var något till som jag missar att jag sagt OK till… Om du vet mer än mig, hojta. Och så ses vi i sthlm, OK?

6 thoughts on “Introduktion: Mediebranschen, möt nördarna (nu tokbilligt!)”

Leave a Reply