Snart är det dags att packa sovsäcken, laptopen och alla kloka tankar för att dra till vildmarken. Sweden Social Web Camp är bara ett par veckor bort. Tomas Wennström, lekledare för äventyret på Tjärö, beskriver i en post vad du kan göra för att hjälpa till.

Mindpark drar sitt strå till stacken och bjussar på dricka första kvällen. Det blir pilsner, vin och givetvis alkoholfritt alternativ. Kommentarsfältet är öppet för förslag på vilka sorter som ska inhandlas ;)

Kortinfo om läget med Mindpark för övrigt.

  • Bolaget kommer att finnas kvar. Vi skriver med all sannolikhet de sista papperna på onsdag i den här veckan. Ny uppdatering efter det.
  • Jag kommer med all sannolikhet inte att ha min försörjning via Mindpark, andra uppdrag lockar. Hoppas snart kunna berätta mer om det. Däremot är det inte alls omöjligt att vi kommer kunna fungera som ett paraply för tex viss konsultverksamhet.
  • Mindpark kommer i vilket fall som helst leva vidare med hjälp av sitt eminenta bloggteam. Siktar på att det rullar igång i mitten på augusti, då ska den här sajten vara uppdaterad med fräscha texter etc.