#movember 2012 #shavedown med #socialbros

Cancer, i alla dess former, är skit. Jag tycker det är rimligt att ta alla tillfällen att bekämpa den, och hyllar verkligen initiativ som Rosa Bandet och Fuck Cancer. All cancer förtjänar ett finger i luften.

Men cancer förtjänar också en rejäl mustasch. Så nu är det dags för #movember. Kampanjen är i huvudsak inriktad på att ge ett nytt ansikte åt mäns hälsa – men jag ser det lika mycket som ett tillfälle att prata om all cancer. För snackas lär det göra, vi kommer ju se helt skruvade ut (själv siktar jag på en Stig Helmer-look ;)

Vi kommer att göra vår shavedown kl 00:01 den 1 november, och då kan du följa den live här (och nu i efterhand).

Idag startar vi alltså med en renrakning och sedan ägnar vi hela movember månad åt att odla mustasch, snacka cancer och samla in pengar till forskningen. Teamet som tänker samla in mest pengar heter så klart Social Bros, och här är min egen bro-space med grymma bilder från way back when..

Tack för allt stöd!

Uppdatering: Kolla grymma filmen som @petterkarlsson gjort

Uppdatering: Precis som många andra gjorde jag en förtrimmning.  @deeped gör också en pre-shavedown. @peterrosdahl rakar och skriver.  @hepp listar mustachhjältar. @lowenhamn har införbloggat.

7 thoughts on “#movember 2012 #shavedown med #socialbros”

Leave a Reply