Mullbergaskolans årsbok 2010

Idag fick jag ett sådant där glädjepaket i posten igen. Ni vet, den fysiska posten. Atombaserad information, inte ettor och nollor. Men som så ofta förr har det sitt ursprung på nätet.

Mullbergaskolans Årsbok 2010

Jag hoppas nästan att ni på något konstigt sätt har lyckats undgå allt jag skrivit om Mullbergaskolan tidigare, för då har ni en upplevelse framför er. Det är modern satir när det är som bäst. I synnerhet när någon tar det på allvar

Givetvis är jag extremt förtjust över att nu ha ett ex i min ägo, signerat av Leif Waldemark i egen hög person dessutom. Smaka på den. Tack!

Jag återkommer när jag har hunnit mer än att bläddra i boken, men spontant – det ser ut precis som du förväntat dig ;) Boken kommer snart kunna köpas på Mullbergaboken (24/1?) men du kan redan nu hitta den på Bokia | Bokus | Adlibris.

3 thoughts on “Mullbergaskolans årsbok 2010”

Leave a Reply