Också en slags middag

10 thoughts on “Också en slags middag”

 1. Är det är smör nere i högra hörnet? Du håller inte på att förvandlas till Helmut Kohl hoppas jag?

  Reply
 2. Är det är smör nere i högra hörnet? Du håller inte på att förvandlas till Helmut Kohl hoppas jag?

  Reply
 3. Hahaha, nej för satan. Det som ser ut som smör är en sagolikt vällagrad cheddar. Det vita är en egenmarinerad feta. Rödlök, minipärltomater, och en välhängd rostbiff som jag tärnat, brynt, mörsaltat och sedan låtit gå färdig på 75grader i ugnen.

  Men för övrigt – inget ont om smör. Smör och grädde är fundament i köket ju.

  Reply
 4. Hahaha, nej för satan. Det som ser ut som smör är en sagolikt vällagrad cheddar. Det vita är en egenmarinerad feta. Rödlök, minipärltomater, och en välhängd rostbiff som jag tärnat, brynt, mörsaltat och sedan låtit gå färdig på 75grader i ugnen. Men för övrigt – inget ont om smör. Smör och grädde är fundament i köket ju.

  Reply
 5. Well, det kanske jag inte vill påstå. Jag KAN göra vacker mat också – har ju faktiskt gått ett helt koppel kurser på Gastro;)

  Men det här är inte vackert, det är brutalt. Urspungligt. Rått och enkelt. Men gott, och enastående nyttigt.

  Reply
 6. Well, det kanske jag inte vill påstå. Jag KAN göra vacker mat också – har ju faktiskt gått ett helt koppel kurser på Gastro;)Men det här är inte vackert, det är brutalt. Urspungligt. Rått och enkelt. Men gott, och enastående nyttigt.

  Reply

Leave a Reply